Întrebare recomandată | schlau a întrebat:

Credeti ca este o idee buna sa imi fac un examen psihologic la cabinetul liceului? Mentionez ca sunt clasa a 12 si voi da la academia militara si m-ar interesa rezultatul unui astfel de test.

Răspuns Câştigător
| 7Azaky a răspuns:

Da,este o idee buna! Vezi si tu cum arata unul si in plus e pe moca! Si oricum o sa trebuiasca sa mai faci unu si cand vei da la academie, deci vei fi familiarizat intr'o oarecare masura cu el! Multa bafta la admitere si spor in cariera!

11 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Nu cred că în școlile noastre cabine tele medicale au arondate și psihologi.
Medicul de la cabinetul medical din școală nu este psiholog, iar psihologul nu este medic.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Da, de ce nu? Că doar nu te poate afecta cu nimic. Cu atât mai bine, că poţi ţine cont de ceea ce ţi se va spune.

Numai bine!

| BiuL a răspuns:

Da, e o idee buna, nu ai ce pierde.

| bya2011 a răspuns:

Da. De ce nu? big grin

| OnuOnulică a răspuns:

Da, nu ai nimic de pierdut așa că ar fi bine să îl faci.

| Kriss96 a răspuns:

Este cu siguranta! Trebuie sa stai foarte bine din punct de vedere al psihicului. Sa fi stapana pe situatie, sa ai incredere in tine, sa fi curajoasa, flexibila etc.
Este foarte util. Un examen psihologic iti poate spune cum te vei comporta tu in fata presiunilor. Ca sunt ceva presiuni la Academia Militara si mai ales dupa ce o termini. Si acolo o sa-tti dea examen din asta. Trebuie sa ai niste calitati din punct de vedere psihic. Daca te panichezi usor sau esti foarte independenta si nu iti convine sa asculti ordine, o sa le dai batai de cap si nu vor asta.

| TeodoraTIL a răspuns:

Normal ca este, mai ales ca mergi la
Academia Militara happy Mult Succes!

| luckkky a răspuns:

De ce nu?

| TrollFk a răspuns:

Da,tiar fi de folos, poate nu acum, dar pe viitor, oricum un astfel de test nu strica, Funda?

| Metharon113 a răspuns:

Da, da sa nu regreti dupa, mie cand m.am dus din intrebarile care mi le.a spus, dupa raspunsurile mele, mi.a dat ca sunt bipolar

| alinbogdannn a răspuns:

Da.Nu este mai rau!