Pentru a te putea transfera trebuie sa promovezi la toate materiile, altfel nu prea ai cum; doar daca ai relatii... Dar daca te vei putea transfera la alt liceu, eu iti recomand cu caldura filologia. In clasa a 11a si a 12a nu se face deloc mate, fizica, chimie, biologie plus ca nu dai bac la mate si este si foarte lejer. Bafta in continuare...
Toate profilele de licee au fizica. Eu zic sa incerci la filologie. Se face intr-adevar fizica dar pana in clasa a 10-a inclusiv. Asta e ultima ta scapare. Bafta!
Depinde pe ce profil esti acum si in ce clasa...cred ca iti va fi putin mai greu fiind alte materii.pe ce ai vrea sa dai?
Inca ceva: sunt in a 11-a. si am zis, doar in caz ca raman corijent la fizica daca pot sa ma transfer! de fapt eu ma transfer din alt motiv, dar fizica asta cred ca ma impiedica.
vreau sa ma transfer de la mate-info la un profil care nu mai are deloc fizica, chimie si bio. si vreau sa stiu doar daca este vreo problema in transferul meu din cauza fizicii!
Pentru a te putea transfera trebuie sa promovezi la toate materiile, altfel nu prea ai cum; doar daca ai relatii... Dar daca te vei putea transfera la alt liceu, eu iti recomand cu caldura filologia. In clasa a 11a si a 12a nu se face deloc mate, fizica, chimie, biologie plus ca nu dai bac la mate si este si foarte lejer. Bafta in continuare...