Cu siguranta...problema e ca locuitorii respectivelor planete sunt prea avansati si civilizati, au un trai mult mai decent ca al nostru...si de asta nu se complica ei sa ne viziteze, ca sa nu isi strice ziua
Este foarte posibil, dar inca nu santem prea avansati in tehnologie sa stim cu precizie, daca totusi pe alte planete exista viata...
Pana in mometul de fata au fost descoperite (vizualizate) in jur de 200 de planete. Doar daca ar exista tehnologie sa calatoresti cu viteza luminii tot ar dura zeci sau sute de ani sa calatoresti sau sa trimiti semnale catre acele planete.
Si sa prezici viata asa de la distanta e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan, un car mai mare decat planeta
Sunt miliarde de miliarde de galaxii si cel mai probabil alte numere absolut fantastice de mari de plantete.
Macar statistic ar fi improbabil sa nu existe alte forme de viata acolo.
Subscriu la parerea lui leluc, cu completarea ca pamantenii sunt cam grandomani cand se cred unici.
DA. Dar la fel de mult cred ca nu toti sunt mai avansati ca noi. Multi pot sa fie inca la inceputuri ( si inca mai sunt hrana pentru dinozaurii lor )
NU MAI EXISTA PENTRU CA PE ALTE PLANETE NU EXISTA OXIGEN. OXIGENUL ESTE FOARTE NECESAR VIETII.
Am fi egoisti sustinand k doar noi suntem "stapanii spatiului". In plus daca noi nu am crede asta ce sar face cei de la NASA?
Cu siguranta.nu stiu dc asta implica ceea ce noi numim inteligenta. dar viata, macar la nivel molecular, exista.
Dupa parerea mea cred ca mai exista si alte forme de viata in univers.Pentru ca universul are o marime ce depaseste ori ce imaginatie ar fi imposibil sa fim singura forma de viata.
Da. Cred ca viata exista si pe alte planete, dar intr-o forma diferita decat a noastra . Si cum au spus si cei de jos, e imposibil sa fim singuri in Univers. Mai ales ca oamenii de stiinta au descoperit unele semne prin care se afirma faptul ca exista cel putin micro organisme in Univers.