Am avut sesiunea trecută examene online. M-am ales cu o restanta din cauza timpului insuficient. Depinde și de facultate, profesor, materie.
In ceea ce ma privește pe mine, am avut aceleași subiecte pe care le dădeam in bancile facultății in 2 h, dar de data asta aveam la dispoziție maxim 30 de minute. Joac-o pe asta!
Vrea si omul niste speranta, se gandeste ca unii vor zice da?
Speranta pentru el se gaseste in carti, nu aici (sau metode de copiat).
Tu compari examenul cu profesor si supraveghetor, cu examenul de la tine din camera? Eu cred ca tu ramai cu restanta in orice tip de examen.
Trebuie sa se faca neaparat sesiunea online pentru ca sa poata taimbadezi si alte natii sa isi faca magazine on-line
gripa asta si totul sunt facute doar ca sa nu se mai vada om cu om
si poate ca nu ai fi cumparat de la un taimbladez nimic niciodata
dar asa el vorbind perfect romana
sau avand pe cineva la telefon care vorbreste ro
atunci cumperi on-line iar romanii vor muri si vor fi inlocuiti rand pe rand cu taimbladezi
la fel si cu facultatile se vor inscrie on-line 100000 de taimbladezi si gata toti au diplome din tara ta
asa ca le au cu note mai mari de cat tine si tu basti la crematoriu ca doar asta vor sa faca cotropitorii cu populatiile tarilor cotropite
Pentru raspunsurile tale, administratorii TPU ar trebui sa introduca un chenar special in care sa scrie: "Atentie! Datorita concentratiei extreme de irationalitate, raspunsurile acestui utilizator pot provoca dureri de cap, stari de oboseala si iritabilitate. Nu se recomanda citirea a mai mult de un raspuns la 24 de ore"
Ne spui si noua cine sunt "taimbladezii" aia care ne cotropesc?
Toată lumea știe cine are roboti si vor sa ii puna in loc de oamani
si cine scrie in biblie ca va imparati pamantul
sau inainte de apocalipsa cu ce rasa o sa se bata omenirea
sau Nostradamus a vorbit despre ei
asa ca eu nu prea am chef sa fac pipi contra vântului!