anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca intr-o lume in care hainele ar fi optionale ar mai exista abuzuri sexuale sau violuri? daca copii ar fi obisnuiti de mici ca si acele parti sunt obisnuite, ca este o simpla parte din corpul uman si nimic mai mult credeti ca ar mai prezenta vreun interes in afara de propria reproducere? ce rost au hainele? de ce ne ascundem acele parti din corp. pentru mine nu are nici un sens, doar este corpul nostru, asa ne-am nascut, si na, in public ca in public dar de ce si in familie este condamnat nudismul? voi ce parere aveti? ce importanta au hainele? va rog spuneti-mi parerea voastra si sa vorbim putin despre acest subiect

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Personal cred ca daca ar exista frica cu adevarat si daca femeile ar fi dezbracate nu ar fi violate, in Romania nu exista frica iar omul e ca o oaie da nu suntem mai evoluati decat o oaie, cand o oaie numai are frica exact cum s-a intamplat cu Romania de 26 de ani o ia razna, ai auzit tu de violuri inainte de 89? foarte rar pentru ca exista frica, frica este cel mai bun lucru pentru ca controla firea salbatca umana

| Violleta2022 a răspuns:

Cosmina este un copil mic, probabil undeva la 10-11 ani, inca nu stie ce este menstrautie si cand se produce sau de ce se produce, nu are habar ce-i himen si cate si mai cate, dar este extrem de interesata de nudism, sex si alte probleme sexuale.
Sfatul meu este ca ar trebui sa o intrebi pe mama ta si te va lamurii ea, esti mult prea preocupata de chestiile celor mari si nu de papusile tale!

Dupa cum vedeti in arhiva ei, toate intrebarile sunt legate de nudism, exchibitionism, sex si alte expuneri:
http://www.tpu.ro/utilizator/abciit/intrebari/

| Sn4k3 a răspuns:

Ar fi mai rau laughing

| pufulescu a răspuns:

Hainele mai au rost si sa ne protejeze de intemperii :-))) nu doar sa ne ascunda corpul. Si eu cred ca abuzurile n-ar disparea fiindca nu au doar cauze sexuale. Unele violuri sunt comise ca act de dominare, nu din cauza... excitarii produse de vederea unui corp frumos.
Nudismul in familie e treaba de familie, fiecare umbla prin casa lui cum vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca prin casa ta obisnuiesti sa umbli gol, intra in obisnuinta si poate uiti sa te acoperi cu ceva, daca cineva iti bate la usa. rolling on the floor

| popapopica a răspuns:

Da, ar exista. Omul e cel mai impulsiv animal, cu instinctele cele mai nestapinite.
Iar hainele, inlocuiesc blana inca purtata de restul animalelor.

| kalex a răspuns:

Si eu mas gandii cum e fara haine dar... as ingheta iarna laughing

| euu33 a răspuns:

No offense, dar intrebarea ta e stupida. Cum dracu sa fie mai putine violuri cand le arati barbatilor tatele si pasarica? Dimpotriva, ar creste semnificativ. Gandeste-te ca e mai mare tentatia violatorilor cand te imbraci in fuste scurte, d-apoi in pielea goala? Nu ai cum sa inveti pe nimeni ca organele respective sunt doar pentru reproducere deoarece noi, spre deosebire de animale, simtim placere in timpul actului sexual. Plus ca este imposibil sa renuntam la haine mai mult de doua luni pe an pentru ca am ingheta de frig. Si fetele cand sunt pe ciclu ce fac? laughing

| rici12 a răspuns:

Vrei sa zici ca tu iti areti zona intima la toti?