| Vladone12 a întrebat:

Credeți ca merita sa ma mai apuc de meditatii la geografie acum in ultima luna pana la bac? Sau sa ma axez eu singurel

6 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

All by yourself big grin

| ioana748 a răspuns:

Tu singurel.
Multa bafta,

| LisaJulie a răspuns:

Eu am invat singura la geografie și nu cred ca e chiar asa de greu! Poți sa faci meditații dar la geografie trebuie sa inveti și singura

| MistarGoGu a răspuns:

Pentru protectia buzunarului tau sau al părinților Incearca singur! Stii vorba Aia cu ingrasatul porcului in Ajun?
Ca sa înveți mai usor fa o fisă la fiecare lectie!
O coala A4 din aia de imprimanta!
Sus titlul lecției!
De Sus in jos numerotat de la 1 la 6
Primele 1-3 idei de BAZA scrise cu pix rosu sa iti sara in ochi *( chestii scurte 8-10 cuvinte nu mai mult )!
4 -6 idei secundare scrise cu pix de alta culoare!
Spor la invatat!

| SkandallKamataru a răspuns:

Daca vrei sa iei de trecere, sa scoti un 6-7-8, inveti lejer si singur.
Fa subiecte de bac, iar unde nu stii cauti raspunsul.
Faci cat mai multe, asa si inveti.
Sa te apuci sa inveti tu din caiete de-ampu*ea fara sa stii ce o sa-ti pice la subiecte mi se pare cam stupid, tu trebuie sa-ti faci o idee.

| Cindever a răspuns:

Dacă te duce capul poți să faci și singur la geografie. Eu nu ți aș recomandat să iei meditații având în vedere că există jocuri online care îți permit să înveți râurile, capitalele mările, golfurile, etc. Poți să iei profesor de geografie dacă ești total paralel, dar nu mi se pare necesară DACĂ ai fost atent la clasă și a predat profesorul decent. Zic că poți și singur. Dacă nu a predat decent sau nu ai fost atent eu zic nu te risca pe degeaba după sfaturile unui random de pe net