De ce e jale? Te transferi la anul’ daca e.
Dar de ce ai ramas nepartizat? Nu ai pus suficiente optiuni pe lista?
Am pus 80 si toate cu media mai mica decat a mea si din cate am inteles astia ne lasa sa ne transferam numai pe motive medicale
Daca ajung pe dual ma pot transfera pe stiinte ale naturii? Din cate am inteles ne putem transfera numai pe motive medicale sau bine intemeiate precum:
a) la schimbarea domiciliului parintilor intr-o alta localitate, respectiv intr-un alt sector al municipiului Bucuresti;
b) in cazul unei recomandari medicale, eliberata pe baza unei expertize medicale efectuate de directia de sanatate publica;
c) de la clasele de invatamant liceal la clasele de invatamant profesional;
d) la/de la invatamantul de arta, sportiv si militar;
e) de la clasele cu program de predare intensiva a unei limbi straine sau cu program de predare bilingv la celelalte clase;
f) in alte situatii exceptionale, pe baza documentelor justificative, cu aprobarea consiliului de administratie al inspectoratului scolar.
Din pacate nu prea ai sanse.Majoritatea liceelor care au ramas sunt tehnice si tehnologice, si din ce am vazut sunt doar 2 sau 3 teoretice dar foarte slabute.
Eu zic sa mergi la un liceu tehnologic si dupa sa te transferi dupa un an.
Dar trebuie sa inveti pentru a da diferentele, adica daca te vei transfera de la un profil la altul vei da testare pentru materiile care nu le ai facut la liceul tau.
Stai ca vin acum pe 25 si alte licee