anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca presedintele Romaniei ar trebui sa scrie o scrisoare adresata presedintelui Serbiei, implicit poporului sarb in care sa-si ceara scuze in numele intregii romanii pentru ceea ce s-a intamplat in 1991-1992?

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu, allinna, insa inca mai cred ca e cazul sa pui linkuri, ce zici? Sunt atat de curioasa cum ar suna o idee pe care sa ai tu copyright...Cred ca atata timp cat exista google, nu voi afla niciodata.

| psiholoaga a răspuns:

Allinna, si cand copiezi din reviste si nu pui revista si autorul, tot plagiere se cheama. De-asta e important, fiindca niste oameni se documenteaza, scriu o lucrare, au o opinie personala si vin unii ca tine si se trezesc citand fara ghilimele, de parca i-ar fi lovit revelatia in clipa respectiva. Daca nu am pus linkuri e pentru ca nu mi-am imaginat ca, dupa ce ti-am atras atentia de nu stiu cate ori sa pui linkuri, vei avea tupeul sa sustii ca postarea ta nu e plagiata. Sunt convinsa ca ai fi vrut sa raspund la intrebare, insa eu nu raspund acolo unde nu ma pricep sau unde nu am o opinie PERSONALA. In incheiere, poftim linkuri:
http://www.centruldestudii.ro/acub_pro/05_Revista.pdf pagina 6
http://conexiuni.net/......ispora.htm -la sectiunea despre serbia
Nu as vrea sa crezi ca am ceva personal cu tine, iti apreciez raspunsurile acolo unde este cazul. Asta nu ma impiedica sa te trag de maneca de cate ori "uiti" de drepturile de autor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 1833, sarbii (Serbia de Vest zona Timocului ) au decis interzicerea limbii române în şcoli şi biserici şi au dat tuturor nume sârbeşti (pe care le puteau alege dintr-o listă, la botez), cu toate că nici un român nu primea vreo funcţie şi că erau aduşi sârbi pentru orice post de răspundere, la recensământul din 1895 apar totuşi 159 510 români. Sârbii se sesizează şi vor schimba macazul, mai ales după ce, la 1919, unele glasuri din Timoc cer unirea cu România. Astfel, la recensământul din 1921 nu mai apare nici un român ci apare o nouă etnie – cea valahă, cu 142 773 suflete. Prea mulţi însă pentru sârbi, şi, după ce în 1946 vor cere drepturi etnice, va urma o mai mare prigoană şi muncă de lămurire cum că ei sunt de fapt sârbi ce vorbesc şi o altă limbă. Astfel în 1953 apar în statistici doar 36 728 valahi şi 198 728 sârbi cu limba maternă valahă, iar în 1961 doar 1330 valahi şi 2233 români.
Tot mai crezi ca este cazul ca Basescu sa-si ceara scuze ca ne-au mutilat etnic sarbii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un oras intreg este la sarbi mai bine zis de 3 ori cat Zalaul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@psiholoaga, de daca asta gresesti, nu este copy/paste, dar in fine nu stiu ce aveti impotriva copy/paste daca foloseste? nu este copy/paste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@psiholoaga si ce bine era daca raspundeai si tu la intrebare, aflam si wikipsihologia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu ai sa gasesti acest text intreg copiat cu google am sa te rog sa mi-l trimiti si mie si voi fi de acord cu tine.La datele editate de mie se refera cel putin 50 de link-uri nu pot sa le pun pe toate, iar articolele cu pretentii nu dau voie la copiere sau mentioneaza, "daca se va copia textul va rugam sa specificati sursa", nici eu n-am nimic cu tine, repet nu este copiat este un conspect facut din mai multe, chiar foarte multe link-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Conform celor spuse de tine fiecare membru TPU cand copiaza un link ar trebui sa scrie sursa? wauuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@nu am folosit sursele mentionate de tine