Nu, nici Dumnezeu nu cred ca s-a decis inca, dar de unde sa stie mayasii cu 3. 000 ani in urma? Ce, sunt Dumnezeu?
Nu nu cred
Asta pentru ca nimeni nu are de unde sa stie cand vine sfarsitu lumii
Numai Dumnezeu stie asta
Cati au intrebat chestia asta doamne sau ceva d genu...si cati o sa mai intrebe?
Mda si eu, oricum doar nu sa chinuit dumnezeu sa faca universu numai pentru 6. 000 de ani
Nu se stie cand v'a fi sfarsitul lumii...
Unii zic ca in 2012...
Intr'adevar, poate se va' intampla ceva in 2012, dar sigur nu v'a fi sfarsitul lumii.
Nostradamus nu a spus nimic concret nici mayasii.
Cat despre Dumnezeu, o fi avand si el frati surori ceva pe care sa-i intrebam ca nu cred ca a aparut de nicaieri.
A fost un om bun si a schimbat lumea'n bine, nu neg asta dar cat despre puterile magice... ma indoiesc.
daca o sa vina nu vom scapa sau cel putin, nu noi romanii, daca va fi ca in filmul 2012. oricum cu atata tehnologie cineva tot scapa. Si poate piramidelor li se va alatura Turnul Effel.
De cand spun astia ca va si sfarsitul lumii.in 2000 spusesera ca o sa fie sfarsitul lumii si nu a fost.nici in 2012 nu va fi.
Crestini spun ca pamantul are 6000 de ani, asta deoarece in sfanta scriptura spune ca dumnezeu a creat pamantul cu 4000 de ani inainte de venirea fiului sau, si acum suntem in 2010 = 6010 ani de cand dumnezeu a facut pamantul (asa spuns crestini) sincer eu nu cred deloc.
Funnygirl, da am murit, scriem din rai, din internet-cafe-ul din rai, de langa discoteva Heaven (traducere: Rai)