Daca asa au fost mediile in ultimii 2 ani este aproape sigur ca vei intra pe loc bugetat.
Pai eu vorbeam de o singura specializare din cadrul unei facultati.
A spus care au fost mediile la facultatea la care doreste sa intre. Aruncati doar o privire la intrebare, iar apoi sariti repede cu raspunsul vostru de Einstein...
Am simțit Sarcasmul din comentariul tau si iti spun ca n-am nevoie ca un nimeni sa-mi reproseze astfel de lucruri.
Treaba e ca aceasta intrebare, pe langa improbabilitatea de raspuns corect nu a fost citită cu atentie de catre mine. Ok. Imi asum asta, dar nu permit ca cineva sa ma judece si sa faca referire de natura jignitoare! Am încheiat discuția.
Aici nu e vorba de permis sau nu. Fiecare spune ce vrea, nu poti opri pe nimeni sa faca asta.
Apropo, ce iti asumi? Daca nu spuneam eu nici macar nu-ti dadeai seama ca ai spus ceva total inutil, iar daca ti-ai dat seama, dar totusi nu ti-ai modificat raspunsul, e si mai prost.
Stii ceva, daca toata lumea are aici voie sa spuna ce vrea, o sa spun si eu. Am incercat sa vorbesc cat de frumos cu putința cu tine, dar realizez ca n-am cu cine, si tu inca ma insulti fara motiv. Concluzie? Am aterizat pe un site plin de socati, iar daca li iveste cineva care are ceva de spus sar imediat cu insultele. Nu-i nimic, am invatat sa nu ma pun cu prostii si cu nebunii!
Scuza-ma, dar in cazul de fata, tu te incadrezi in cel putin una din cele 2 categorii mentionate de tine. (mai exact, in prima)
Doar pentru faptul ca nu stiu cum sa-mi modific răspunsul pentru ca am observat si eu ca nu am citit intrebarea cu multă atentie, ma faci... Proasta?! Da, multumesc, ce sa zic?!
Acum am vazut ca ai 12 ani, scuza-ma.
Sincer s-o spun, pentru mine varsta nu are prea multă importanta. Eticheta pe care mi-ai pus-o are sens neschimbat si la 12 ani, dar si la 25. In fine, lăsând totul la o parte, imi poti spune cum pot modifica răspunsul dat? Gafa era oricum sesizată de catre mine, inainte ca domnișoara @Wiloma sa imi reproseze asta...
Hmm. Cu ce te-am insultat? Faptul ca ti-am spus ca este prost faptul ca nu ti-ai modificat raspunsul nu este o insulta, este o simpla observatie. E mai greu sa intelegi asta la 12 ani, inteleg. Tu esti cea care ne insulta pe noi facandu-ne socati, prosti si nebuni
Stii ceva, nu am se gând sa mai lungesc discuția asta fara rost. Dar inainte de a încheia, vrei sa stii cu ce m-ai insultat?! Ei bine, nu a fost o insulta propriu-zisa (mai exact cu cuvintele obisnuite de rigoare), dar eu am perceput ca pe o insulta "răspunsurile voastre de Einstein". In aceasta "afirmatie" ai vrut sa scoti la lumina prostimea de pe acest site. In fine, am terminat-o.
Ai sanse destul de mari sa intri la buget chiar daca au crestut mediile anul acesta. La ce facultate vrei sa dai?