Dar tu n-ai alta treaba pe planeta decat sa te gandesti la ce vor barbatii? sau vrei sa-ti dedici viata multumind vreun cretinel?
Nu draga nu toti barbatii isi doresc femei 1, 75 m si 90-60-90. alti accepta fete sau femei asa cum sunt cunosc exemplu mama si tata tata are 1, 79 si mama 1, 63 is de 18 ani impreuna
si cei mai scunzi nu toti viseaza la fete/ femei inalte amicul meu scund prefera fete mai scunde mai potrivite iar alti refera mai inalte depinde de fiecare gust succes
Nu crede-ma cel putin pentru mine este groaznic sa fie o fata mai inalta decat mine.
Cei mici de inaltime cred ca vor o femeie mai inalta pentru a arata ca sunt superiori nu stiu...
eu vreau o fata peste 1.80 deocamdata e ok, sper sa continui cu ea cat mai mult.
Nu intodeauna conteaza forma,atat cat aceea persoana te iubeste nu vad de ce ar conta asta,totusi eu mi a dori una mai mica decat mine,nu sa ma ia,ea in brate, ar fi ceva aiurea rau, probabil altora le ar placea sa aiba pe cineva mai mare decat marilea lor de exemplu daca aceasta ar fi 1 metru
anonim_4396 întreabă: