Si eu as vrea sa fie la prima vedere.Consider ca scopul acestui examen e sa ne testeze cunostiintele, dar si sa vada daca suntem capabili sa intelegem singuri un text.Astfel,daca ne-ar da din ceva studiat pur si simplu ar trebui sa invatam ca papagalii ceva. Asta e doar parerea mea personala
#Eu zic ca se va da text studiat la clasa.
Intrarea la liceu depinde doar de notele obtinute la examen
Imi doresc din tot sufletul ca majoritatea fetele sa nu treaca examenul de evaluare nationala.
Sunteti toate la fel si credeti ca o sa fie ceva de voi la Evaluarea Nationala.
Draguta, nu suntem toate la fel pentru ca suntem la scoli diferite. Nu are sens ce ai spus. Si da, la mine chiar cred ca o sa fie bine fiindca am invatat in toti anii astia si sunt si la o scoala foarte buna.
Da nu de scoli este vorba.Si dupa cat te duce capul ala prost, sunt baiat nu sunt fata.Deci sunt dragut nu cum spuneai ''draguta''.
Ai invatat in anii astia cum sa o faci cat mai bine pe strazile goale, noaptea, alaturi de prietenele tale si fumatii tai.
Mi-am dat seama ca esti baiat, sa stii. Dar asta nu inseamna ca nu iti pot zice "draguta". Si acum chiar nu vreau sa imi bat capul cu insultele tale fiindca nu sunt adevarate. Nu am sa port pica, tu o poti face, din partea mea, fa ce vrei. Daca esti asa interesat, vorbim dupa examen si iti spun ce note am luat. Succes.
Si mai e o chestie, nici macar nu ma cunosti. Nu inteleg de ce incepi sa judeci asa.
Si eu sunt de părere ca ar trebui sa dea text la prima vedere Mult succes!
Ingerfararipi333 întreabă: