Probabil va exista. Nu pentru prea multa vreme, presupun ca va ma ningea pentru următorii 50-100 ani, încălzirea globală o ca transforma încet încet in ploaie ( asa cum ai zis tu ) si după o vreme nu va mai exista deloc
Păi te cam contrazici, aici ziceai că nu apucăm incă 2 ani!
https://www.tpu.ro/......-prostesc/
Pai se vede ca ai chef de ceartă!
Așa face mereu, nu se simte bine până nu se ceartă cu cineva...
Păi nu dragă, te intreb cinstit și cu eleganță: când ai mințit, la intrebarea aia sau la răspunsul ăsta, că e evident (deși te faci că nu vezi) că te contrazici
Este o întrebare care nu e adresată pentru tine. Nimeni nu te-a întrebat daca ma contrazic s-au nu. Oricum nu-i treaba ta, învață sa nu te bagi in probleme altora
"Este o întrebare care nu e adresată pentru tine" - greșit! intrebările și prin umare site-ul se adresează intregii comunități!
"Nimeni nu te-a întrebat daca ma contrazic s-au nu" - corect DAR văzând că tu nu iți dai seama e asta, e de datoria mea (aparțin site-ului) să-ți cer să precizezi când spui adevărul și când minți pentru a nu-l deruta pe cel ce intreabă
"mesaj privat: te rog sa ma lasi in pace. Daca ma lași te las si eu"
aici e un schimb de opinii și păreri argumentate. In asta constă progresul. Să ințeleg că nu-l vrei?
Nu-ți mai bate capul. Omul are ochelari de cal, vede și înțelege doar ce vrea el
Vreau sa taci, atat
Stiu, doar ca e super enervantă
" Maia2003 a răspuns : Vreau sa taci, atat"
asta e tot ce poți, adică ai dat tot ce ai mai bun din tine?
"deja ninsoarea s-a transformat in ploaie"
Moto mamă, fii calm, e abia 3 decembrie!
Vrei sa iti zic ce cred despre tine, nu? Sa faci pe victima? Nu-mi pasa. Daca ai creier de vierme (si probabil si arati asa) nu e vina mea. Pacat ca părinții tai nu aveau bani de durex. Apropo, nu-l baga pe Motto in asta.
Sa știi ca poate maică-mea ii proastă da' a ta le întrece pe toate
" Maia2003 : Sa știi ca poate maică-mea ii proastă"
e ok că am ajuns la un numitor comun. Dezvoltă!
Nu
Macar a mea are inteligenta si nu ca a ta, care probabil a mai făcut inca 4 ca tine. Populațiea se descurca si fara fițe de astea
Nu mai da răspunsuri mincinoase și n-am nici o problemă
Tu chiar crezi ca zăpada va mai exista peste 1000 de ani? Presupun că tu ești din categoria "fumez si arunc țigările pe jos" daca nu e asta sigur e" animale nu merita empatie" eu nu mint, planeta chiar e într-o perioadă de încălzire globală și ghețarii se topesc, probabil nu va mai fii zăpadă. De ce spui ca eu mint cand tu nici macar nu te gândești la viitor?
îți zic: "nu ești in stare să dai o replică gândită"
apoi tu: "Bine, nu sunt dar nu mă deranja"
păi ce facem aici, ai chemat pe altcineva să scrie in locul tău?
Ce ai? Am fost de acord cu tine, si asta îți displace?
Rezultă că admiți că NU ești in măsură dă dai o replică deci cine scrie acum, NU ești tu
Adevarat! In locul meu scrie un bărbat de be venus!
" Maia2003: In locul meu scrie un bărbat de be venus!"
ahaaaa, așa se explică coerența exprimării!
Exact! In sfârșit ți-ai dat seama!
"un bărbat de be venus!"?
coerent, ce să zic...
"Sierra1: " un bărbat de pe venus!"?
coerent, ce să zic..."
Toată lumea care citește ce-mi scrii tu stie pentru cine e adresat mesajul, nu mai trebuie sa mai zici.
M-am saturat de ceart asta ( probabil si tu) asa oricat mai scrii o sa te ignor, pentru ca altfel nu știu cum rezolva problema ca eu dau "răspunsuri mincinoase"
Te rog lăsăma
Iar MINȚI cu nerușinare și mai și pui un citat FALS. Ia uite aici mincinosule/mincinoaso ce ai scris
https://imgur.com/a/Gfn0hAo
anonim_4396 întreabă:
rotrezestete întreabă:
walika6699 întreabă: