| Anonim2000288282 a întrebat:

Cu ce medie se întra în mod normal la liceul tehnologic?

7 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Suna la secretariat
eu cre ca trebuie sa ai 6, 01
si gata esti admis dacă nu o fi inghesuială prea mare
TE FELICITI CĂ FACI UN LICEU TEHNIC dacă asta înseamnă tehnologic că Romania are nevoie de mșteri meseriași tehnicieni.
Cine va repara televizoarele centralele termice cine calificat cu diplome si experiență va mai face ceva în acestă țară dacă
Oamnenii nu se califică.
Ce o să facem? lăsăm ne lăsăm viețile în mâinile tuturor agaiamiilor sau îi încurajăm pe cei ce aleg să pactice o meserie în baza a 4 ani de studiu calificare

| Anonim2000288282 explică (pentru RxTx):

Mna..eu termin liceul., dau bacul și plec în afara.

| RxTx a răspuns (pentru Anonim2000288282):

Asta îți recomad din tot sufletul, învață franceză și germană si mergi in Elveția.
cauta pe https://www.casa-romanilor.ch/
job-uri
uplodeazati cv-ul
spune-le că vrei să muncesti legal

pentru că in restul lumii există corupție clanuri criminale nenorociti criminali mafioți corupție spăgin nebunie
si MULTĂ NEDREPTATE ne dreptate

Faci ceva vine cineva să te închidă INVIDIA șă îți dea in cap pe aici prin Rommania
se oftică cineva

sau să vrea șpagă de la tine din ceea ce faci tu să dai si lui

nu e bine
nu e bine deloc

dacă tu excelezi in ceva si altă firmă veche de 30 de ani face si ea recuperări de date sau cine stie ce dă o șpagă să fii bătut omorât său închis pe meleagurile mioritice
si nu numai aici in rommania

ci si in Italia si in alte tari se intamplă lucruri din astea nasoale

așa că eu îți recomand Elveția
că acolo nu o să vină nimeni să îți înșceneze mizerii doar ca să rămână doar firma x pe piață care să facă doar ei nuștiu ce.
Acolo nu există posibilitatea să te duci la un client să muncești ceva și să zică clientul că el este mafiot și că el a fost în garda de corp a lu nuștiu cine președinte șî acum dacă vrei banii te omoară că lui îi este mai ușor să te elimine fizic de cât să îti dea salariu pentru că el așa a gândit afacerea respectivă să nu dea nici un ban la nimeni.

Acolo dacă ai muncit cu acte in regulă gata poți să fii sigur de tot că îți vei primi salariul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

10 pe linie

| Anonim2000288282 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da fix..eu știam ca e între 3 și 5. dar nu știam cât mai exact

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonim2000288282):

Intreaba i pe ei la secretariat ca sigur ei stiu mai bine.

| Frank51 a răspuns:

La cele bune cu medii mari, la cele slabe cu medii relativ mici, chiar sub 5.