Buna Vlad! da si la TM sa intra doar pe baza de dosar: media pe ani si media de la bac, astea sunt singurele criterii. Locuri la zi sunt destul de multe, dar pe locurile bugetate se intra cu medii destul de mari: ultima medie la buget a 100-a a fost 9, 66. la taxa este altceva:al 300-lea parca a avut 8. oricum si oriunde te hotarasti sa dai bafta multa!
Multumesc mult Luiza. Iti doresc si tie bafta multa in cariera care ti-ai ales-o. Daca nu e deranj prea mare as dori sa te mai rog un ultim lucru: cand ai vreme zilele astea pe la facultate intreaba care e perioada de inscriere din vara anului 2012 ca pe site-ul Universitatii de Vest n-am gasit aproape nici o informatie referitoare la admiterea de anul asta decat cea din anul precedent. Pentru siguranta s-ar putea sa vreau sa depun dosarul si acolo. Multumesc inca o data pentru raspunsurile prompte.
Buna luiza. As avea o rugaminte. zilele astea cand mai treci pe la facultate poti te rog sa-i intrebi care sunt criteriile de admitere la drept pentru anul 2012-2013? Avand in vedere noul ordin al ministrului nu se mai pot lua in calcul mediile din liceu. Iti raman recunoscator daca poti sa faci un mic ocol pe la secretariat zilele astea. Multumesc anticipat.
Inscrierile pentru sesiunea de vara incep din 9 - 20 iulie 2012 – pentru locurile de la bugetul de stat şi locurile cu taxă; si 10 - 14 septembrie 2012 – pentru locurile cu taxă neocupate în prima sesiune; admiterea se face numai pe baza mediei generale de absolvire a examenului de bacalaureat.
Cu media cea mai mare posibila. Daca se poate cu media 10 daca nu cel putin media 9. Succes!
Salut.
Daca vrei sa intri la drept ori unde in tara iti dau un saft invata sa ai cel putin media de 9 sau cel putin de 9:50, deci inavata invata, bafat mulata si succes.
In anul 2011 ultima medie la taxa a fost 8.12, iar in 2010 ultima a fost 7.46. As dori si eu sa stiu mediile de admitere din 2009 si 2008; daca sunt studenti de la ubb sau oricine aceasta informatie ar fi binevenita.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: