Nu am vazut asa multa publicitate la facultatile din orasele astea; mai degraba vad reclame pentru cele din Cluj sau Bucuresti. E adevarat ca universitatile din orasele mai mari sunt mai bine vazute, profesorii sunt mai exigenti, studentii sunt mai implicati in activitati, poate ca au si relatii bune cu alte facultati din Europa. Dar cred ca pana la urma fiecare stabileste cat este de buna o facultate pentru el personal. Pentru ca unii opteaza la o scoala aproape de casa, sau intr-un oras in care isi permit sa plateasca chiria. Sunt convinsa ca si in Cluj si Bucuresti sunt studenti delasatori care se chinuie de la o sesiune la alta, si in Galati sau Craiova sunt studenti buni, care invata bine. Oradea este un oras foarte frumos si linistit, comparativ cu Timisoara, de exemplu (nu zic ca Timisoara e un oras urat), care e foarte, foarte agitat si aglomerat.
De exemplu, eu fiind din Bacău, văd publicitate universității din Galați pe la supermarket, afișe, pliante, sau afișe care acoperă un perete întreg al unei clădiri, etc. Pe net văd publicitate la facultățile menționate, cu toată că orașele mai mari pe care le-ai menționat, la fel și alții, au mai bune facultăți.
In Romania doar facultatile din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi sunt bune. Restul sunt copii ieftine.
Si profesorii dau renumele facultatii, iar facultatile din Bucuresti si Cluj au profesori foarte buni si cu experienta in domeniu.
itudor întreabă: