| Mariella a întrebat:

Cu toate ca nu imi trebuie raspunsul decat cam peste un an, tot am probleme cu asta. Majoritatea copiilor de varsta mea stiu ce vor sa faca atunci cand termina liceul. Eu nu. Si nu e nimic la care sa ma pricep in mod special si nici o materie care sa imi placa in mod exceptional( tocmai de asta am ales la liceu sa merg la filologie intensiv engleza). Si nu vreau sa merg in Bucuresti sau Iasi. Idei? [ adica o facultate unde nu se face matematica, si unde... nu stiu... chiar nu stiu. ]

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profa de engeza?straight face

| Altu a răspuns:

Filologie? Psihologie? Filosofie? (e plin ziarul de anunturi tip anagajam filosof tongue) Drept?
Gandeste'te ce te vezi facand toata viata. Mie mi'au trebuit 3 incercari pana sa termin una si sa nu profesez ce'am terminat happy

| Mariella explică:

Mai e si problema parintilor. Tata ma bate la cap ca daca merg la facultate de engleza-franceza o sa ajung sa matur strazile, ca toata lumea stie limbile astea si ca nu o sa am unde sa ma angajez. El ar vrea sa merg la medicina sau la germana, dar se gandeste doar la bani, nu intelege ca nu as putea sa invat ceva ce nu imi place, si mai tarziu sa muncesc ca un robot doar pentru bani...

| Razvan a răspuns:

Continua cu materile astea. Poti sa intri la Litere sau la Psihologie la Cluj sau Timisoara.In fond trebuie sa faci ce iti place si sa nu pui in fata faptul ca nu e cautata meseria. Daca esti bun in ceea ce faci vei fi cautat.Mai tarziu te poti duce la specializari si vei deveni si mai buni. Cel putin vei avea multumirea ca ai facut ce iti placehappy

| alexutzu00791 a răspuns:

Nu stiu daca te consoleaza dar si eu sunt in situatia ta. happy Pentru a nu matura strazile am ales sa ma inscriu la o academie militara