Filologie? Psihologie? Filosofie? (e plin ziarul de anunturi tip anagajam filosof ) Drept?
Gandeste'te ce te vezi facand toata viata. Mie mi'au trebuit 3 incercari pana sa termin una si sa nu profesez ce'am terminat
Mai e si problema parintilor. Tata ma bate la cap ca daca merg la facultate de engleza-franceza o sa ajung sa matur strazile, ca toata lumea stie limbile astea si ca nu o sa am unde sa ma angajez. El ar vrea sa merg la medicina sau la germana, dar se gandeste doar la bani, nu intelege ca nu as putea sa invat ceva ce nu imi place, si mai tarziu sa muncesc ca un robot doar pentru bani...
Continua cu materile astea. Poti sa intri la Litere sau la Psihologie la Cluj sau Timisoara.In fond trebuie sa faci ce iti place si sa nu pui in fata faptul ca nu e cautata meseria. Daca esti bun in ceea ce faci vei fi cautat.Mai tarziu te poti duce la specializari si vei deveni si mai buni. Cel putin vei avea multumirea ca ai facut ce iti place
Nu stiu daca te consoleaza dar si eu sunt in situatia ta. Pentru a nu matura strazile am ales sa ma inscriu la o academie militara