| unuzero a întrebat:

Cu tot respectul pentru echipa TPU.ro vin cu o propunere.
Exista 5 variante de a cataloga un raspuns. Ultimul este cel care ma deranjeaza cel mai tare. De ce trebuie sa catalogam un raspuns ca fiind RETARDÁT, -Ă adj. (şi s. m. f.) rămas în urmă; nedezvoltat din punctul de vedere al intelectului; întârziat mintal; retardatar; dat de o persoana care binevoieste sa ne raspunda (fie la subiect sau nu)
Eu unul banuiesc ca echipa TPU.ro nu crede despre vizitatorii siteului ca fiind persoane nedezvoltate din punct de vedere intelectual.
De aceea propun un nou cuvant pentru a "cataloga" un raspuns la o intrebare. Acesta este cuvantul "stupid". Mie mi se pare mult mai potrivit si de bun simt.
Va multumesc pentru intelegere si astept si parerile voastre.

O zi buna.

Răspuns Câştigător
| miha2010 a răspuns:

Eu sunt cea mai incantata de propunere nu de alta dar daca ar fi dupa raspunsuri ar crede lumea ca sunt venita de pe planeta retardatilor!

18 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Eu zic sa ramana doar : folositor, nefolositor, amuzant, inteligent.

assiris
| assiris a răspuns:

Cu stupid sunt si eu de acord. Dar STUPID ar trebui folosit si la felul unor intrebari caci trebuie sa recunoasteti ca modul cum sunt unele puse merita doar acest calificativ.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Si eu sunt de acord cu aceasta propunere si intr-adevar sunt persoane care vaneaza asa cum a spus Sandra-panselutza raspunsurile celor care incomodeaza ca sa dea indiferent daca raspunsul este folositor sau inteligent cu acest calificativ. Chiar cu aceste persoane ce facem? Propun sa nu mai poata sa si sa se voteze o perioada buna de timp. PS Bineanteles ca acest lucru nu o sa se poata.

| leluc a răspuns:

Da. Sunt de acord intrutotul.

| monicaclaudia a răspuns:

Eu consider multe raspunsuri "stupid"cum le definesti tu ( si eu prefer de multe ori ca sa nu raspund decit ca sa dau un raspuns care nu are nici o noima ( sau ar putea feri in ceva mod cel care asteapta un raspuns.
Tin ca sa precizez nu am nimica impotriva sau contro dar cum ti se pare un raspuns de genul >mergi si invata!>si daca au fost... ce vrei sa faci? >>daca i-ai tras-o... lenjerie, daca nu maimutzoi, daca ai mai multi bani, iesi la o plimbare intr-o zi libera, gasesti sigur! laughing
Raspuns la intrebarea:
Care e cel mai misto cadou pentru o tipa de 20 de ani? >>> asta e una din multe care ma scoate din sarite ((cu tot respectul ((

| monicaclaudia a răspuns:

Unuzero am zis in mesajul meu ceva de genul " Tin ca sa precizez nu am nimica impotriva sau contro "...
le-am citit am luat raspunsurile acelea doar ca niste mici mici exemple ca sa nu rasfoiesc situl ( intreg (( dar cum crezi ca o fata de 17 ani sau citi a avea care cere un ajutor ( depre care noi nu stim absolut nimica ci e de sensibila sau cit e de silitoare,(ziceam doar asa nu eu am votat raspunsurile tale in modul "stupid" tin ca sa precizez nu mias permite /(( ))). Doar ca daca e o fire senibila am putea rani unele persoane cu raspunsuri prea... prea.
Cit despre intrebarea cu evrei: si daca au fost... ce vrei sa faci?" "" nu inteleg de ce tea inervat? mie mi se pare o intrebare destul de inteligenta ca sa zic asa sunt altele intrebarile care pe mine ma scot din sarite (.
Si eu am .stai asa ca sa controlez .cite raspunsuri de genul asta am( dupa parerea unora ). sunt 147 de voturi pentru retardat nu ma afecteaza cu nimica e destul ca 1 mesaj de al meu sa ajute pe cineva, si eu sunt fericita...
PS: asta nu inseamna ca imi place votul acela

| rael a răspuns:

Sunt total de acord cu unuzero, de fapt acum cateva zile am propus exaxt acelasi lucru si eu ( propusesem INFANTIL), dar calificativul STUPID mi se pare mult mai adecvat.

| unuzero explică:

@monica claudia
observ ca vrei sa ma apostrofezi in legatura cu cateva dintre raspunsurile mele mai vechi. in primul rand as dori sa te uiti mai atent la intrebarile celor carora le am dat un raspuns. in cazul "mergi si invata!" era dat fetei care se plangea ca nu poate sa se concentreze la invatat (am apostrofat-o)
in cazul doi "si daca au fost... ce vrei sa faci?" o sa te rog sa ma intelegi si pe mine ca om. intrebarea aceea m-a enervat. iar raspunsurile au fost dupa cum ai vazut si tu> fara rezultat.
sper sa intelegeti totusi ca nu este normal sa facem pe cineva retardat, avand in vedere ce inseamna acest lucru.
in concluzie: sa ne oprim din a jigni!

| unuzero explică:

@volt
incerc sa scot acest cuvant (retardat) din uz. nu m-am facut prea clar inteles?!

| unuzero explică:

Asta am inteles, dar ca exemplu priveste ce calificativ a primit sandra la un raspuns cat se poate de normal.winking

| unuzero explică:

In primul rand iti multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Din pacate nu sunt de acord cu tine.
Pentru ca acel atribut, cum il numesti tu, nu este unul prea placut, mai ales fiind un termen medical care da si denumirea unei boli. Cu siguranta nu este un atribut de care sa ne ferim.
In principiu nu cred ca trebuie sa diferentiem utilizatorii. Toti sunt egali...doar ca unii stiu sa raspunda la o intrebare si altii nu. Iar unii vor sa para interesanti si sa raspunda "la misto", iar altora nu le pasa de cei ce intreaba.
Spun in continuare ca acest cuvant este unul nepotrivit si de aceea propun ca echipa TPU supuna la vot schimbarea cuvantului "retardat" din calificativul raspunsului!

Va multumesc.

O zi placuta.

| lost.in.rain a răspuns:

E o schimbare binevenita! Raluca TPU a spus ca prin folosirea termenului "retardat" ar motiva oamenii sa dea raspunsuri bune, elaborate etc. Problema e alta! Noi dam raspunsurile, insa altii le coteaza ca fiind inteligente, folositoare sau retardate. Si de cele mai multe ori, unii utilizatori bifeaza "retardat" fara macar sa citeasca ceea ce s-a scris pana la capat.
Sunt pentru schimbarea termenului! STUPID suna mai ok...
Multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place foarte mult propunerea ta! Cred ca sunt raspunsuri care "merita" un calificativ opus lui "inteligent", iar "stupid" mi se pare un cuvant excelent! Bravo! Si pe mine ma macina acel "retardat", dar n-am stiut cum sa formulez asa finut ca tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raluca, ce facem cu cei care se "oftica" pe un user care a dat un raspuns inteligent dar "incomod" si se apuca sa-l "vaneze" ca sa-i "retardeze" toate raspunsurile?

Eu am patit asta la un moment dat, cred... Si serios acum, multi dintre noi chiar nu am avut nicio interventie "retardata", dar tot avem statistica aia deprimanta in profil... I can handle it, dar tot ma zgarie pe urechi putin...

Plus ca intr-adevar, cum spune si unuzero, nu e "politically correct" sa folosesti numele unei boli ca si calificativ.

Daca stupid vi se pare prea slab, hai sa-i zicem "praf" sau "varza" sau altceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat ca unii dintre utilizatori se folosesc de calificarea retardat pentru a despuncta, chiar am lasat un mesaj pe,, blogul nostru si al vostru,, este foarte clar cine o face si de ce, sunt doar cativa( 2-3 )care fac acest lucru, sunt de acord cu ideea de a schimba calificativul, poate stupid nu e cel mai adecvat, ...sau chiar cuvantul,, NEADECVAT,, ar fi mai apropiat, care nu are nimic de a face cu nefolositor de exempu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo..., intrebarea ta e absolut pertinenta! solutia oferita...perfecta..., sper ca admin.-ii sa ia, cat de curand, nota... si masuri totodata

| volt a răspuns:

Stupid e o schimbare buna. Dar ar fi misto si un calificativ pentru intrebarile retardate, nu?

| volt a răspuns:

@unuzero nu ma refeream la intrebarea ta happy