Sincer, mie imi place ma vad cu prieteni, colegi/e chiulesc sa merg la un suc la o fisa, e mai greu cu invatatu ca am trecut a 10-a dar am un dirig bun deci o sa regret cand o sa termn scoala :d.
E bine ca ai spus ce ai simtit bravo
Da mersi tie-ti place, da-mi id tau sa vorbim
Daca vrei pe facebook
Fie lasa mi-a facut placere sa te cunosc , bafta la scoala
Https://www.facebook.com/raduku.duku.3 facebook-ul meu
sa imi ceri prietenia da?
Scoala in sine nu-mi place, nu-mi place sa tocesc incontinuu, sa-mi mananc nervii cu profesori tampiti si de neinteles!
Cand ma gandesc la scoala si zic ca-mi place, spun acest lucru deoarece la scoala imi intalnesc toti prietenii, acolo ne distram...
*-*
Scoala aduce intelepciune. vei cunoaste oameni, vei cunoaste lucruri. Vei intelege oamenii, vei intelege lucrurile. Cunoscand si intelegand pe astea, poti zice ca intr-adevar ai fost la scoala.
Fara scoala nu faci nimic in viata, chiar daca mai sunt unele momente cand ne plictisim de ea. Trebuie sa ne placa!
Sunt zile in care abia astept sa merg la scoala si unele in care as prefera sa stau acasa. Intr-un fel imi place scoala.
Daca si locul doi ar exista ar fi al tau
bafta la alte rasp
Eu sunt la facultate si e foarte naspa fata de scoala din toate punctele de privinta..deci bucurate de scoala indiferent din ce motiv te duci la ea
Sincer mie imi place scoala.Acasa ma plictisesc ingrozitor, la scoala mai discut cu o colega mai invat lucruri noi. Si plus de asta cand vin acasa am o ocupatie scrisu si invatatul....Acum e vacanta si mor de plictiseala si lipsa de ocupatie. Vreau scoala!
ByByEly întreabă:
razvan_3732 întreabă:
pinkflower întreabă:
Alyboy întreabă: