| Georgicuță a întrebat:

Cum aflu daca mi a fost aprobat transferul de la o clasa la alata? Mai e putin si incepe liceul si eu nu stiu la ce clasa sa ma duc

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, Cererile de transfer se discută/aprobă într-o şedinţă a Consiliului de administraţie al liceului - şedinţă care are loc, de regulă, DUPĂ sesiunea de corigenţe din vară!

Vezi, spre exemplu, extrasul :
"Art. 38. Elevii se pot transfera de la o clasã la alta, de la un liceu la altul sau de la un profil sau formã de învãtãmânt la alta astfel:
...
* Toate transferurile se efectueazã cu acordul celor doi directori din liceu numai în vacanta inter-semestrialã sau în vacanta de varã dupã sesiunea de corigente cu aprobarea Consiliului de Administratie din liceu." - SURSA :
http://gsiubm.licee.edu.ro/roi.html

Dacă/când ţi se aprobă transferul, vei fi anunţat ( telefonic, probabil ).

Toate cele bune!

| zaratu a răspuns:

Te duci pe 1 septembrie cand vin toti din vacanta si intrebi la secretariat

| HuShEr a răspuns:

Te duci la scoala respectiva si intrebi

| TheCuriousMonkey a răspuns:

Mergi la şcoala la care vrei să te transferi şi întrebi. Mereu e cineva acolo... profesori, directorul chiar şi pe timp de vară.

| Georgicuță explică:

Si daca nu e nimeni pe acolo? Daca e doae gardianul?

| Villan_Ek_1994 a răspuns:

Salut! Nu iti face griji ca nu vei gasi pe nimeni acolo, cei din Secretariat au program si in timpul Vacantei noastre pentru ac primesc acte, intocmesc tabele, aproba, acte si etc. Asa ca cel mai sigur este sa mergi intre orele 08:30-12:00 si iti sugerez sa mergi persoanal la scoala pentru ca esti mai sigura din diverse motive poti primii informatii eronate. In secretariat nu lucreaza o singura persoana si este posibil sa nu iti inteleaga bine numele, si sa afli altceva decat te astepti... Mult Succes si spor la Invatatura!

| AndreiGelato a răspuns:

Ia legatura cu secretariatul scolii respective, poti suna daca ai numarul sau il gasesti pe site-ul scolii sau pur si simplu te duci acolo in timpul saptamanii la o ora potrivita programului.