Nu prea stiu nu am ajuns la 18 anid eci nu am traito atat de mult si as scimbau in legatura cu bunciul meu si mai al e s bunika care a muri in acident de tren acum vreo 5 ani a aparut si prin ziare si la stiri i-as fi zis sa nu mearga cu acei oameni tampiti carea au omorato si nici macar nu li s-a dat vreo pedeapsa dupa 2 ani a murit si buniqu meu acum sunt vreo 2 ani de cand a muri bunicul meu si sunt singura noaptea uneori si ma gandesc ca tare bien era cand era el acasa si nu eram singura tare ai mai simt lipsa...
In nici un fel imi place foarte mult asa cum o am. imi plac parintii mei care ma inteleg intotdeauna si care atunci cand sunt trista incearca sa imi aduca un zambet in dar.imi plac prietenii pe care ii am si care ma ajuta intotdeauna.imi plac colegii mei care sunt cei mai distractivi ...imi place tot in viata mea
As schimba-o radical daca as putea schimba o decizie luata cu cativa ani in urma. u?
Pai am facut o singura greseala pe care o regret enorm asi face orice sa pot schimba ce s-a intamplat...
Pai eu as schimba o greseala inacceptabila pe care am facut-o acum cativa ani si pentru care imeni nu m-ar ierta daca ar afla, si recunosc de atunci m-am schimbat, a fost nevoie de aceasta greseala ca sa ma schimb...dar trecutul ramane in urma orice ar fi, nu-i asa? orkum altceva n-am de schimbat... :-(