Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 26 Ianuarie 2025 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Care este cea cea mai bună mâncare pentru pisici? Am auzit că unele companii folosesc în compoziția mâncării un element numit Caragenan – E407, care este foarte nociv pentru pisici și poate...? (mai mult)
Eu zic că e o prostie să duci piese din tezaurul României în străinătate, și apoi să te trezești că ti le fură! E foarte trist, iubesc istoria și de asta zic. Nu credeți la fel?
Vorbeam acum cateva zile cu cineva de faculatati, si mi- a zis ca poti sa te inscrii la o facultate fara frecventa si dupa sa pelci din tara fara probleme, cica nu exista examene nimic…exista asa...? (mai mult)
Va salut am o mare dilema deci cum se explică faptul că discul de vinil SI casetele audio erau capabile sa redea o muzica fara nici un cip de memorie? Imi poate explica cineva cum funcționau acestea?...? (mai mult)
Cum se numeste proprietatea reptilelor de a vedea cu ambii ochi in directii total diferite, avand libertate totala in miscarea lor?
Salut! Imi e cam rusine sa scriu asta dar mi e cam asa...cum oot scapa de dependenta de mastu...e
Urmeaza sa dau competentele la romana, am lipsit sapt asta de la scoala mi- a fost foarte rau si nu stiu ce trebuie sa fac la competente, sunt si primul pe lista.Nu e vorba de teorie sau cerinte, le...? (mai mult)
De ce ce cerul este albastru?
Bună seara! A cumpărat cineva cursurile pentru bacalaureat de pe i-scoala.ro? Se merită? Vă mulțumesc!
Este adevărat mitul ăla că dacă îți smulgi un fir de par alb din barba, par îți vor ieșii mai multe fire albe? Dau funda
Cum se tastează @ pe tastatura Dell
Salut TPU! Sunt indecis in legatura cu facultatea, vr sa intru pe dosar in principiu, automatica la Brasov sau inginerie mecanica/electrica la Bucuresti? Niste sfaturi? Pareri despre facultati, avantaje...? (mai mult)
Buna seara am o mare dilema deci de ce nu îmi mai apare o pagină de Facebook pe contul meu? Tin sa menționez faptul că de pe alt cont merge, dar de pe al meu nu de ce oare? La fel și la un grup de...? (mai mult)
Cate clase sunt obligatorii pentru a accesa fonduri europene?
Buna TPU! Vin aici cu o intrebare si sper sa primesc ajutor din partea voastra. Sunt clasa a 11a si din clasa a 5a sunt la un liceu de muzica. Ideea este ca instrumentul la care cant nu este prea cautat...? (mai mult)
Sunt student la ase București și în prima sesiune am picat un examen, înainte de asta primeam bursă socială și acum înțeleg că o voi pierde Dacă restanta aceasta o dau abia în iulie știți...? (mai mult)
Profesorul are voie să dea test din lecția de zii?
Ce părere aveți despre asta zisul" copilul unic " care a fost o inițiativa de reducere a populației in China in anii70' credeți că o tara daca se afla într- o perioadă foarte dificilă ar trebui...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva, site-uri unde pot gasi variante pentru evaluare nationala la limba si literatura germana?
Buna! Am si eu nevoie de niste sfaturi pentru a memora lectiile fara stres sau oboseala, am incercat foarte multe chestii, dar degeaba.
Poate cineva sa imi dea niste sfaturi pentru a invata mai bine? De exemplu la matematică nu ma descurc absolut deloc si de cand m- am mutat in noua scoala iau numai note proaste. A si vrea niste metode...? (mai mult)
Este obligatoriu bacul la informatica la profilul mate info? Stiu ca sunt 3 probe si la a 3a proba ai de ales dintre informatica chimie biologie si fizica DAR sunt unii care zic ca informatica e proba ...? (mai mult)
Bună, vă deranjez cu o mică întrebare. Am făcut un transfer de pe contul de Tik Tok în contul de paypal.dar am ramas logat cu e- mailu’ vechi de la paypal în timp ce eu deja mi- l schimbasem ...? (mai mult)
Bună tuturor, dacă nu am depus dosar pentru acordarea bursei la facultate din semestrul 1, mai am vreo șansă în semestrul 2?
Cum subliniem complementul de agent?
Evaluarea Națională se apropie cu pași repezi și, conform profei mele de română, trebuie să începem să ne decidem asupra liceului pe care vrem să- l urmăm. Ce licee se află în București...? (mai mult)
Buna seara! Daca aplic la academia de politie pot depune dosar si la alte facultati in cazul in care pic?
Buna! Sunt clasa a XI a profil uman. Mi- am dorit mult sa urmez UMFCD medicina dentara, dar am înțeles ca piata este supraincarcata si salariile sunt mici. Daca aveti idei de alte facultati m- ar ajuta...? (mai mult)
Bună, trebuie să ai carnetul avizat pentru examen?
Bună seara, va rog frumos, cine ma poate ajuta cu un sfat? Am doi copii, unul e in clasa 5 altul, e in a 2 vreau sa ii transfer cu școala in România, nu stiu ce pași am de făcut. Orice sfat ...? (mai mult)
Salut, sunt anul I la facultate, daca iau restanta pe primul semestru mai primesc bursa pe anul asta universitar?
Salutare TPU! Sunt student anul 1 la Ase la ID(la distanta), am avut un deces in familie care m- a tulburat destul de tare si primul semestru am fost la cateva cursuri, am o restanta la o lucrare de ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde pot gasi subiectul de la examenul de admitere la Facultatea de Medicina Constanta? Pe site ul facultatii apar doar baremele. Mulțumesc!
Buna seara! Am și eu o întrebare legata de titularizarea pe educatori. Dacă am susținut examenul de titularizare anul trecut și am obținut o nota mare, se poate sa ocup loc anul acesta cu nota aceea....? (mai mult)
Daca diriginta mi- a motivat o absenta dintr- o scutire pe care i- am trimis- o pe WhatsApp, dar pe care asistenta nu vrea sa mi- o vizeze la cabinetul şcolii pe motiv ca este prea veche, atunci diriginta...? (mai mult)
Exista numai profil de mate info la liceul militar din Alba Iulia?
Bună! Am o intrebare in legatura cu BAC- ul la romana si nu am gasit raspunsul niciunde (profa de la scoala nu prea face nimic la ora) am o lista cu toate operele de bac si, de exemplu, la poezia romantica...? (mai mult)
Salutare, vreau sa mă transfer pe modul sunt la un liceu pe profil sportiv și vreau să merg pe științe sociale la alt liceu mai trebuie date diferente? Sunt aceleași materii de studiat am înțeles...? (mai mult)
Saluuut! Ma pregătesc pentru admiterea la arhitectura de interior, am terminat aproape cu toate lecțiile și lucram mai mult simulări. Îmi place foarte mult sa desenez, în general fac portrete pe...? (mai mult)
La liceul militar există numai profil de mate info?
Buna! M-ar interesa universitatea din Oradea fse, in ce consta admiterea?
Cum au supraviețuit străbunicii și bunicii voștri în timpul ocupației sovietice, 1944-1957?
Buna, sunt clasa a 12 a si urmeaza competentele la romana si am emotii mariii. Vreau sa stiu daca la angajare se cere calificativul de la competentele orale romana? In general de la emotii am incurc ...? (mai mult)
Exista ceva tip de liceu gen boarding school în Romania ( practic cu internat)?
Bună. Sunt clasa a VIII A și mă gândeam să mă duc la liceul militar, dar sunt cam praf la matematică oare o să mă descurc?
Dacă mi s-a scăzut nota la purtare în modulul 3 mai primesc pe celelalte module bursa monoparentală?
Ce materii se fac la profilul de filosofie sau filologie? ( cls a 11 a )
Buns. Ieri am participat la concursul de public speaking din Brăila și nu am găsit lista cu rezultatele. Ele s- au afisat sunt sigura de asta însă eu nu le- am găsit. Concursul s- a ținut la Colegiul...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8 a si sunt praf la mate, daca nu imi iese media 5 nu ma baga in simularea din martie? Am dat deja simularea pe scoala si probabil voi lua sub 5, am sanse sa intru in simularea din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
George0 întreabă:
Elelena65 întreabă:
LisaJulie întreabă:
JustAod întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a