Cea mai importanta clipa din viata mea va fi atunci cand voi tremina scoala de soferi cu categoriile c, c+e + atestatul ARR si cand ma voi urca in tir sa plec in cursa. Eu nu voi avea prietena niciodata si ma multumesc cu meseria ca sofer profesionist. Intamplarea pe care nu o voi uita va fi aceea ca ma voi simti realizat si ca ma mandresc cu soferia.
Interesante intrebari insa se poat spune multe... sunt subiecte vaste de discutie. Clipa cea mai importanta o putem numi fiecare in functie de pareri gusturi senzatii emotii etc. Pt unii este primul sarut pentru altii nunta, nasterea unui copil etc Nu exista pers perfecta. Toti avem defecte si calitati Tre sa stim cum sa le valorificam in interes propriu. A tinde la perfectiune e altceva insa a nu se confunda cu pers perfecta pentru ca ea nu exista. Intamplarea depinde in ce sens pentru ca poate fi poz sau negativ
Eu nu am zis sa zici in general, nu am zis ca trebuie sa existe sau nu am zis doar sa spui ce iti imaginezi nu ceva ce ai trait neaparat.
Salut! Pentru mine, cea mai frumoasa clipa din viata mea ar fi cand sotia ar venii acasa cu copilasul proaspat nascut, De Craciun! Ar fi divin! Sau cel putin mie asa mi se pare! O zi buna!