| ChristinneVonD a întrebat:

Cum as putea afla daca sunt la filo simplu sau intensiv engleza? Sa va explic : La liceul la care am intrat sunt 56 de locuri pe profil filologie.Cu 2 clase,evident,prima de filo simplu iar cea de a doua cu intensiv(Asa sunt trecute in brosura).M-am uitat pe Edu la clasele de filo sa imi vad colegii, iar eu eram pe locul 30(prima pagina), si pe a doua pagina erau de la 31 pana la 56. Mi s-a spus ca e in functie de media de admitere si ca pe prima pagina sunt cei de la intensiv(asta ar insemna ca si eu ar fi trebuit sa intru). Dar in cazul asta, clasa de filo simplu ar avea 26 de copii in loc de 28. Ce spuneti? PS:Am dat si luat bilingvul, chiar daca nu prea ma ajuta in acest caz big grin

4 răspunsuri:
| andreea16a a răspuns:

Pai cand te inscri parca intre (16-26) cand depui dosarul ala, alegi filo simplu sau intensiv engleza.

| ChristinneVonD explică (pentru andreea16a):

Esti sigura 100%? puppy dog eyes Cat de bine ar fi daca este asa! Initial asa spuneau majoritatea thinking

| andreea16a a răspuns (pentru ChristinneVonD):

Pai da asa am auzit. Multi zic ca atunci cand te duci acolo zici insa daca sunt prea multi care vor asa s-ar putea sa se dea un test.

| ChristinneVonD explică (pentru andreea16a):

Aa:d Multumesc mult :*: