Talent are toata lumea...trebuie sa citesti foarte mult literatura romana si straina, poezii si proza, sa si memorezi fragmente din acestea, sa ai o dictie buna, sa nu ai niciun defect major la ochi, sa stii sa dansezi, sa canti, sa faci mimica, sa improvizezi/dintr-o matura sa faci o peruca frumoasa/, sa fii dezinvolta ca frumoasa vad ca esti.
Mergi la teatrul din localiatea ta si incearca sa cunosti un actor/actrita, sa te pregateasca, poate ajungi si colaborator al acestui teatru... daca iti doresti asa de mult sa faci aceasta munca, eu iti doresc multa bafta.
Sa urmezi un liceu cu acest profil sau sa faci niste cursuri du-te la opera undeva...
oricum bafta in tot cea ce faci!
Poti face cursuri de teatru la palatul copiilor, este gratuit, si daca in tradevar esti talentata si te ti de cursuri sunt diferite concursuri la care o sa mergi impreuna cu profesorul si colegi de gr( pe cei talentati de obicei, cel putin la noi in oras, ii pune intr-o grupa cu care merge la concursurile de genu) si acolo va fi si un juriu, de obicei format din actori si poate te observa cineva
Eu am fost la un casting acum cativa ani... si acum iau cursuri de teatru in particular
Incearca sa te duci la un curs de actorie dar gratuit..intereseaza-te
succes!
Ar trebui sa te gandesti fff. bine, daca intr-adevar iti poti dori o astfel de profesie, mai bine spus meserie, si sa o accepti numai daca stii exact ce implica (in adevaratul sens) actiunile colaterale acesteia. Trebuie sa fii facut(a) pentru o astfel de...
Succes...(daca ai stomac pentru. asa ceva...)
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: