Http://www.scribd.com/doc/14974837/Invai-limba-francez-fr-profesor
http://limbafranceza.ro/
Sper să te ajute...
Du-te-n franta citeste multe carti in franceza, uitate la filme in franceza si incearca sa pui si accentul ala de frantuz
Invatand-o.Sunt mai multe metode.Cel putin,eu, nu mi-am luat o foarte mare parte din cunostintele de franceza din cele doua ore saptamanale din scoala si liceu, am mai invatat si din muzica, filme, sau am invatat de capul meu.Recomandat ar fi pentru tine sa cauti un test,ca sa vezi ce nivel de cunostinte si ce complexitate a limbajului in franceza,si apoi sa cauti un profesor cu care sa faci meditatii,pe tiparul propus de tine.(incepator,mediu,experimentat,sau avansat intr-ale francezei)Dar niciodata nu strica sa te uiti la filme franceze(La Haine,Rivieres de Pourpres,ca sa dau doar doua titluri),sau sa asculti muzica franceza.(Edith Piaf,Mireiile Mathieu,Kery James,Casus Belli,Keny Arkana,Alcest,Les Discrets,Claude Francois,Demis Roussos)La nivel gramatical,mi se pare extrem de usoara franceza,cand o compari cu altele(engleza,germana,sau una data dracu gramatical,maghiara), daca te tii de treaba, in jumatate de an poti sa inveti foarte bine, dar cum ti-am mai zis, depinde de cat de mult stii acum.
Cauti site-uri de socializare cu persoane din franta. sunt o multimi si iti dezvolti foarte bine vocabularul pentru ca in acest mod practici vorbitul in franceza. succes!