De obicei, cand 2 sau mai multe persoane se cearta nu observa ce se petrece in afara campului de batalie, asta provoaca vulnerabilitate si da altora sansa sa profite de "bresele din sistem", adica de neglijenta celor dintai (a celor care se cearta). De exemplu, doua persoane stau la coada si din diverse motive se iau la "harta", altul profita de asta si le-o ia inainte.
Cei fara 7 ani de acasa se cearta si desteptul castiga, daca esti intreg la cap nu te certi cand pierzi ci feliciti sau taci si il lasi impace pe castigator.
Pai, imi aduc aminte ca eram la mare cu verisoaramea, soramea si familiile noastre, noi n-eam jucat un joc la care cineva castigase si cineva pierduse, mama mea i-a desenat un os langa acel nume si ele doua(soramea si varamea) se certau care sa vada ce a desenat, s-au alergat cu foaia in mana, s-au aruncat in pat si am venit eu si le-am luat-o deci al treilea(cel calm) v-a castiga intotdeauna
Daca doi se cearta de exemplu pe o mine altul(al treilea) vine si o ia si cei doi nu castiga niciunul
Vizitiul întreabă: