| GulDan a întrebat:

Cum ati invatat engleza? vreau sa invat foarte bine...dar nu gasesc dupa siteuri, tutoriale, online...etc

Dati-mi si mie sa trag de undeva un curs, ebook ceva.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| s3ker a răspuns:

Pai eu de la scoala sincer nu am invatat.
dar in ciuda acestui fapt de mic am jucat mute jocuri in engleza si am inceput sa prind. daca iti plac jocurile joaca cat mai multe jocuri si citeste story-urile chiar daca nu prea intelegi nimic asa invetilaughing.
Si daca nu vrei asa ia cartea usurel lasa internetu....si citeste frate citeste citeste si chici ce citeste asa vei prinde incet incet pe loc nu vei prinde dar in cateva zile se vad rezultatele
Baftahappy
Funda?

5 răspunsuri:
| figaro a răspuns:

Buna,a inceput cu cartoonnetwork (aproximativ prin anii 95 cand era difuzat si in Romania)
-muzica
-seriale
-jucand world of warcraft timp de 5 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.metacautare.ro/web?ts=go&q=cursuri+de+engleza+gratis.
In plus cartile si dictionarele sunt foarte folositoare!

| Roliii a răspuns:

Mai bine iei si cursuri de engleza, eu de engleza cand eram foarte mic am invatat din propria initiativa, sa vb fluent engleza pentru ca cartoon network era in engleza cand eram eu asa de mic si imi dadeam seama ce inseamna fiecare cuvant dupa ceea ce facea fiecare.Ai putea sa te uiti si la filme in engleza FARA SUBTITRARE. Daca nu intelegi un cuvant ar fi bine sa il cauti in dictionar, si nu in google translate, ca daca il cauti in google translate vei uita rapid acel cuvant, daca il cauti in dictionar te chinui sa-l gasesti dar nu uiti asa repede te uiti odata de doua ori si ai retinut.

| YrisYra a răspuns:

Intr-adevar nu e la fel de usor sa inveti ca in copilarie, dar se poate cu un mic efort! Important e sa te concentrezi pe chestia asta si sa asculti zilnic englez, filme, muzica, sa te uiti la documentare cu subiecte interesante. Iti las un site pe care il folosesc si eu pentru engleza si e chiar practic, profa e super simpatica, il recomand! http://www.engvid.com/english-teacher/ronnie/