| ZoeyMe a întrebat:

Cum au aparut razboaiele? Acum cat timp? Daca imi puteti spune ceva legat de istoria razboaielor plz.

2 răspunsuri:
| perenasop a răspuns:

Pai e intr-un fel simplu.Razboaiele au inceput inca inainte de Hristos si motivul e bine cunoscut(ma rog, motivele):conflictele dintre oameni din alte triburi care au dus la violenta si omor si al doilea este dorinta de putere, dorinta de a cuceri(aceasta dorinta a fost si dorinta fiecarui imparat roman si dorinta lor a fost indeplinita...Ma rog.Pana in secolul 2 cand imperiul roman s-a prabusit). Sper sa te fii ajutat.

| melena a răspuns:

Razboaiele au aparut cu acum mult timp in urma, cred ca din primele secole de viata. Cum au aparut? Pai ce pot sa-ti spun despre asta, ele au aparut pe baza unor conflicte dintre oamenii antici, si dupa cum bine stim ei nu aveau asa multa stiinta, iar metoda pe care o gaseau pentru. aplanarea unui conflict era bataia sau omorul. De aici situatia a degenerat si asa s-a ajuns la razboaie.
Daca vrei sa afli mai multe lucruri despre ele poti sa faci o vizita la biblioteca, cartile de acolo depre razboiaie abia ateapta sa fie descoperite.
Mult succes si sper ca ti-am foat de folos
O seara buna!