Telefonul e cheia succesului
Face genialul clasei problema apoi ne trimite tuturor problemuta printr-un smsSau macar cateva indicatiiSau batrana fituica
Eu la lucrări când copiez stau picior peste picior cu caietul pe genunchi, lipit de bancă, iar când nu se uită profa, pac, îl scot, mă mai inspir un pic şi-l bag la loc. După parerea mea e una din cele mai sigure metode de copiat.
Pai deschid cartea sau caietul cand nu se uita profu sau profa si dai la copy-paste! desi mai rar, de obicei invat
Aa si daca ai telefon cu ecran mare faci poza.sau iti scrii intr-un mesaj salvat in schite si mai ales daca copiezi la fizica sau chimie, zici ca caluclezi pe telefon si de fapt te uiti in mesaj
Iei o foaie si un pix care nu mai scrie
Si iti zgarii pe foaie tot ce te intereseaza cu pixul...:p
Eu scriu in telefon . Si iata 9 la fizica si 1 punct in + ca am fost cuminte la inspectie => 10 .
scrieti pe un biletel [definitii.ma rog ce iri trebuie]apoi il pui la baza bluzei care o ai pe tineastfel incat cand stai jos sa poti intoarce bluza si sa vezi biletul
sper ca ai inteles ce am vrut sa zic
Cea mai buna metoda ever scrii pe banca si pui foaia peste nu ai cum sa fi prins
Cand nu se uita profa uitate la colega ta de banca! eu asa am facut, si am luat 10
Cu o sticla de cola. Uite aici http://www.youtube.com/watch?v=MIIYjaP4_Lk La mine a functionat:-bd