Mai usor e la filologie ca dai bac la romana, istorie si la alegere geogra sau filosofie sau economie chestii din astea relativ usoare. la stiintele naturii ai bio, chimie, mate. si daca nu te pricepi, e posibil sa pici bac-ul.
Eu am fost la filologie si nu a fost asa greu la bac.Chiar e frumos la filologie faci mai multa romana,faci si limbi straine, faci istorie, iar la bac ai posibilitata sa iti alegi dintre:economie, sociologie, psiho si geogra.Ai avantajul ca nu se pune accent pe matematica, fizica sau chimie.
Doar dintre astea doua..pai la filologie dar sincer era mult mai bine pe Stinte Uman-Sociale
Eu sunt tot la Stiintele naturii si vreau sa ma mut e greu cu matematica :-J mai bine filo :*
Cu filologia mori de foame...
dupa ce termini cu liceul cam pe unde vrei sa te duci?
Daca trebuie sa alegi intre Stiinte si filologie, du-te la filologie fara sa clipesti! Inseamna ca nu le prea ai cu stiintele exacte, si atunci nici nu are rost sa-ti bati capu! O poveste, o filosofie acolo, si te-ai scos, lasa cifrele si calculele la cei care se pricep...bafta!
Toti fugiti la filo ca va e frica de mate si apoi va mirati de ce nu va angajeaza nimeni. Uite de asta
La Filologie e mai usor ca nu dai si mate.Depinde si de ce iti place. Daca iti place mate, chimie, bio, fizica, du-te la Stiinte ale naturii.