| Merx a întrebat:

Cum credeti ca este mai bine la BAC. Sa fiu la Filologie sau la Stiinte ale Naturii. Sunt clasa a IX -a.

10 răspunsuri:
| Justagirl1312 a răspuns:

La filologie

| dianna92 a răspuns:

Mai usor e la filologie ca dai bac la romana, istorie si la alegere geogra sau filosofie sau economie chestii din astea relativ usoare. la stiintele naturii ai bio, chimie, mate. si daca nu te pricepi, e posibil sa pici bac-ul.

| anqiutza a răspuns:

Eu am fost la filologie si nu a fost asa greu la bac.Chiar e frumos la filologie faci mai multa romana,faci si limbi straine, faci istorie, iar la bac ai posibilitata sa iti alegi dintre:economie, sociologie, psiho si geogra.Ai avantajul ca nu se pune accent pe matematica, fizica sau chimie.

| ZwErG a răspuns:

Doar dintre astea doua..pai la filologie dar sincer era mult mai bine pe Stinte Uman-Sociale

| adelina899 a răspuns:

Eu sunt tot la Stiintele naturii si vreau sa ma mut e greu cu matematica :-J mai bine filo :*

| 1231238829 a răspuns:

Cu filologia mori de foame...
dupa ce termini cu liceul cam pe unde vrei sa te duci?

| SMarius a răspuns:

Daca trebuie sa alegi intre Stiinte si filologie, du-te la filologie fara sa clipesti! Inseamna ca nu le prea ai cu stiintele exacte, si atunci nici nu are rost sa-ti bati capu! O poveste, o filosofie acolo, si te-ai scos, lasa cifrele si calculele la cei care se pricep...bafta!

| Saya a răspuns:

Toti fugiti la filo ca va e frica de mate si apoi va mirati de ce nu va angajeaza nimeni. Uite de astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La filologie, cu siguranţă.
Ştiinţe ale naturii prezintă Biologie, Fizică şi Chimie la perfecţie.
Filologia prezintă doar Româna, deci, prin consecinţă, este cu mult mai uşor la filologie!
Baftă.

| Eღilia62 a răspuns:

La Filologie e mai usor ca nu dai si mate.Depinde si de ce iti place. Daca iti place mate, chimie, bio, fizica, du-te la Stiinte ale naturii.