| cei7pitici a întrebat:

Cum credeti ca o sa fie rezultatele la BAC anul acesta? Se anunta un dezastru national? Eu sper sa nu fie asa...

10 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Daca Romania sar straduii mai mult n-ar fi cutremur...

| cei7pitici explică (pentru LeMousiqe):

Si cum ar putea sa se straduie Romania mai mult? Sa fi fost mai bine in acea era cand oricine lua bacalaoreatul cu cateva zeci sau sute de euro? Sau este mai bine acum cand s-a bagat strictete si seriozitate in sustinerea examenului? Este rau pentru ca decadem in fata altor natiuni, prestigiul nostru de oamenii educatii se destrama.

| LeMousiqe a răspuns (pentru cei7pitici):

Adevarat mie si rusine de uni romani ~``````````incredibili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

| AxelBv a răspuns (pentru cei7pitici):

Cu prestigiul se moare se foame. Ai de ales, ori un incompetent, semi-analfabet cu diploma, si cu prestigiu ca a luat bacul cu nota mare la schimb cu 3 oi si doua rate. Ori persoana competenta, fara prestigiu de nota peste 9, 50 in bac, dar competent si inteligent.
De decazut am decazut ca valoare, este irelevant cati pica bacul.

| adelina899 a răspuns:

Eu cred ca va fi un dezastru ca si anul trecut. Din pacate copii din ziua de azi nu mai sunt interesati de carte, traim intr-o lume in care banul face legea, dar pana cand? Sincer ma bucur ca nu se mai copiaza si ca sau luat niste masuri impotriva acestei infractiuni pentru ca asa ne putem vedea si noi adevaratele valorii. Nu trebuie toata lumea sa mearga la facultate.

| Andr3 a răspuns:

Stii,dubios e faptul ca in celelalte state se face mult mai putina scoala decat in Romania si totusi noi coninuam sa mergem in jos.In Anglia se fac doi ani scolari intr-un singur an(deci la noi un semenstru face cat un an scolar l ei ), In Germania materia de gimnaziu este mult mai usoara ca la noi, in Franta materia de liceu este mai usoara si totusi nu cred ca in aceste tari s-a intamplat vreodata ce s-a intamplat in tara noastra. Sper ca isi revina cei care sunt acum la liceu si sa ia bacul, este pierderea lor, a fiecaruia in parte si a tarii, pentru ca ramane fara oameni de incredere.

| AxelBv a răspuns (pentru Andr3):

Ai ramane surprinsa, dar studenti foarte buni din Romania fac fata foarte greu in state precum Germania, Danemarca sau Olanda. In facultate sunt MULT mai multe proiecte si teme de lucru decat in Romania. Diferenta dintre ei si noi e modul de predare.

| cei7pitici explică (pentru Andr3):

Asa este, din pacate eu cred ca mai urmeaza inca trei generatii de sacrificiu pana sa constientizeze elevul dar si profesorul faptul ca bacalaureatul este un examen important pe care trebuie sa il promoveze elevul pe cunostintele dobandite si nu pe banii parintilor. Sper sa nu fie asa si elevii sa isi revina din amorteala.In ultimii 20 de anii in Romania a intervenit asa un aer profund liberalist din toate punctele de vedere, elevul bate profesorul, profesorul se culca cu elevul nu mai exista disciplina, elevul nu vine la scoala din placerea de a invata ceva ci pentru ca este impins de la spate.Scoala romaneasca devine un monstru "sacru".

| missdevil a răspuns:

Din pacate cred ca dezastrul va continua. Se pare ca generatiile care vin debordeaza de inconstienta. Nu spun ca acu 2 ani cand am dat eu bacul a fost mai bine dar mi se pare ca e mai rau pe zi ce trece

| xamwazady a răspuns:

Sall
Eu sunt clasa a 8a.
Mai am pana dau bacul.
Dar frate sunt elevi in clasa a 8 analfabeti. Deci ce credeti ca va iesi peste ani la bac rolling on the floor?