| IngerAlb a întrebat:

Cum credeti ca va arata educatia peste 15 ani si de ce?

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

"Examen intr-o scoala profesionala. Profesorul intreaba:
- Intrebare de "nota zece": cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen?
Toti tac.
- Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice, nemernicul!"
De ce?
"BAC 2030, discutie intre doi elevi:
- Cat ai luat la BAC?
- 3.20
- Tocilarule!"

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu sper sa fie mai restructurata materia, mai multa informatie utila si nu inutila, profesori mai bine platiti si mai dornici de meserie automat, metode de predare, studiu mai moderne si eficiente si poate tot procesul de invatamant sa fie cu lucrul pe laptop/pc/tabketa cu lectii electronice dar indrumari si specificatii de la profesor. Poate vor fi laboratoare si clase mai moderne si mai bine dotate.Si invatamant eficient deschizator de noi drumuri in viata, calificari practice si parteneriate cu oferte de angajare dupa absolvire atragatoare si normale, decente.
Si poate sa nu se mai acorde note mereu elevilor ci doar la examen sau doar calificative.
Desigur, asa ar trebui sa arate invatamantul peste 15 ani dar sa nu uitam ca in Romania progresul in toate domeniile intarzie sa apara deci pot fi doar niste visuri frumoase astea.
Numai bine.
Desigur ce am zis eu,

| al9264 a răspuns:

Dupa parerea mea, viitorul Romaniei va fi mai bun. Generatia de acum are mai multi visatori si vizionari ca oricand, si visele devin realitate. Cine va vrea sa schimbe ceva cu adevarat in Romania, o va face. Sunt sigur ca fiii nostri vor avea o viata mult mai buna pe cand vor termina o facultate-doua (de preferat aici, sa stii ca esti la fel de bine privit(a) daca absolvi fie Politehnica, fie Oxford-ul, ai incredere). Deci, peste 15 ani, vor mai fi disparut cei din generatia corupta de pe vremea lui Iliescu, iar situatia tarii, respectiv a invatamantului va deveni mult mai buna. Emigrantii au inceput sa scada la numar, semn ca evoluam. Asta e parerea mea, si cred ca e cea corecta. Ai face bine sa speri si tu ca vom avea un viitor roz. Pace!

| ryveenqq a răspuns:

Buna! Eu personal cred ca va fi mai remediata, in sensul ca nu va mai fi bagata atata materie pe alaturi. De ce? Deoarece se vor trezii la realitate si vor realiza ca romani nu sunt toti lenesi, ci materia este aiurea bagata pe gat.

| akashi4 a răspuns:

Cu siguranta mai rau deoarece chiar daca tara noastra are tineri visatori sistemul nostru de educatie le distruge visele din primul an.

Întrebări similare