Mai usoare. Tot timpul da mai usor. Eu la simulare luasem 6 si la examen 9.20. Mult succes!
Dacă la simulare au fost grele, la examen va fi ușor. Se spune ca la simulare subiectele sunt mai grele decât examenul propriu zis ca să "sperie" elevii. Baftă multă! Urmează să dau și eu bacul și încerc să nu am emoții, mai ales la romana pentru ca am o mare frică, însă o să fie bine. Nimeni nu a murit din asta. Relaxează-te! Nu intra nu suspans că poate pierzi.
Si eu dau bacul ) Succes si tie. Sa speram sa ne pice ce stim sa facem!
Să sperăm că nu pică poezie)) multă baftaaa
Bai anul asta chiar nu stiu ce poate pica. Mizez pe Enigma sau Bacovia.
Doamne ajuta Bacovia! Eu una îl știu prea bine o sa învăț enigma mâine că așa mi am făcut programul... Dacă vrei sa vorbim mai multe astept mesajul tău. Am nevoie de cineva cu care să mă descarc la nivelul meu sa spun așa.
Sa pice Bacoviaaa . Enigma a picat la bacul olimpicilor...nu cred ca o sa ne pice si noua... doar in 2010 a picat aceiasi opera si la bac si la bacul olimpicilor
Doamne ajuta!
Sa speram. Bacovia chiar e cel mai usor!
Dar faza cu camerele de luat vederi este adevarata? Adica daca eu stau la sat mai trimit filmarile la Minister? Spun asta pentru ca unii colegi au avut fituici si au copiat + ca au mai vorbit?