E preferatul meu. E cald, putem manca inghetata, merge la strand, la mare, putem purta haine lejere si subtiri si in plus nu e scoala. Fiecare vara pentru mine e magica, pot pierde timpul cu prietenii si pot sta afara pana noaptea cu ei fara sa imi fie teama ca ma cearta mama sau chestii. Mai frumos e cand, pe caldura asta mare vine cate o ploaie scurta, dar soarele sa fie pe cer. Atunci stam toti pe ploaie si mancam seminte la o scara de bloc si povestim prostii neinteresante pentru altii dar foarte interesante pentru noi. Iubesc vara!
Vara este anotimpul când apare canicula şi oamenii au nevoie de intervenţii medicale dar este şi o parte bună. Se pot purta hainele subţiri şi se mănâncă îngheţată Şii copiii au vacanţă.
Eu descriu anotimpul vara fiind cel mai tare pentru ca ai vacanta mare si te poti duce la mare...
Vara este partea de vorbire care exrima vcanta, distractie, jocuri, plimbari, piscina, timp liber...si fara scoala
Vara...imi vin atat de multe idei sau cuvinte cheie piscina distractie prieteni eu cred ca vara este cel mai frumos anotimp :X