| Streetboy a întrebat:

Cum devin VIP pe imvu?

Răspuns Câştigător
| Anonima_9977 a răspuns:

Si eu joc IMVU, iar din cunostintele mele trebuie sa deti un card de credit, sa fi dispus sa iti dai datele, ca cei de la sediul Imvu sa iti extraga din cont "doar" $0. 99 in schimbul urmatoarelor beneficii:
1.la intrarea in posesia contului primesti apartament si garderoba gata echipata
2.ai un avatar 3d conceput sa faca actiuni(cel care il alegi cand iti faci contul)
3. dispui in fiecare luna de 5. 000 credite pe care sa ii cheltui pe oricare produs din catalog
4. iti autentifici "numele"( nu ai sigla de "Guest_" inaintea usernamului)
5. deti o suplimentare de 5% din catalogul virtual(adica poti sa faci cat mai multe cumparaturi)
6.prioritatea inaintea celorlalti(club privat etc.)

sper ca te-am putut ajuta, iar daca da astept poate o funditalove struck:Xlove struck

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuneti-mi si mie cum sa mi fac cont la imvu

| GiuliaGiuly1998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru a-ti face cont pe imvu:
1.Intri pe Google si scrii imvu create avatar
2. Faci ce iti cere acolo.
Sper ca ai inteles happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuta si pe mine cieva ca sa ma fac vip dar fara sa dau credits de pe un card de credits?

| DyASw33TGirl_6081 a răspuns:

Poti sa te faci cu cardul si sa primesti 5, 000 in fiecare luna dar te poti face gratis cu www.imved.com dai pe engleza dar traba sa astepti 48 de ore sa nu fi sigur ca te face dar eu sunt vip cu ala de ex eu am facut o fata si nu i-a acceptat cererea ai de grija sa nu ai incredere in alte site-uri pentru ca poate fura conturi

| PlagaSanDy a răspuns:

Cu bani sau.îţi trimit mesaj cum să devi gratis (dacă dai fundă)

| DouaPuncteIcs_6421 a răspuns:

DyASw33TGirl ...imved este inchis`! De ce?

| GiuliaGiuly1998 a răspuns:

Eu stiu ca l-a inceputul contului esti deja VIP. Dupa cam o luna trebuie sa platesti pentru a fi VIP in continuare happy

Întrebări similare