Alan, la frecventa redusa sunt numai locuri cu taxa, nu exista locuri platite de la buget. Asa ca, chiar daca exista interviu sau orice altceva, se duce oricine marca banul. Salut.
Depinde la ce facultate doresti.
Sunt facultati unde se sa admitere si unde e pe baza de dosar.
Cel mai bine este sa te interesezi inainte, pe site-ul facultatii la care vrei sa aplici.
Acum 4 ani, facultatea unde am dat eu, se dadea admitere la drep ( si la frecventa redusa), acum e doar pe baza de dosar.
Deci acum conteaza doar bacalaureatul pentru admiterea la drept? Asta inseamna pe baza de dosar nu?
Si dosarul e diferit in functie de facultate sau universitate, la mine acum este 50% media de la bac si 50% media anilor din liceu, am mai vazut recent la facultatea din Timisoara drept parca, ca conta 50% media de la bac si 50% media la limba romana din liceu. Si acum 4 ani, la o univesritate particulara, facultatea de drept, conta 50% bacul, 50% media anilor din liceu si un eseu de 2-3 pagini cu tema de ce vrei sa aplici la facultatea de drept.
Alan, multumesc pentru apreciere. Ai tu motivele tale sa intrebi de frecventa redusa, dar sa stii ca la zi e totul mult mai serios. Eu am facut la zi, desi lucram, nu am avut frecventa prea mare dar pana la urma a mers. Mai intereseaza-te inainte de a lua o hotarare, este ceva important. Succes.