,,pița" se pronunta corect.
,, pita" este un regionalism de la paine. In unele zone se mai pronunta si franzela.
La ce intrebare imbecila ai pus, cred ca traiesti sub o carapace amice. uita-te la ce avatar ai, ca sa-ti dai seama cine se face de ras!
Ai dreptate! dupa cum spune si o vorba inteleapta, nu aruncati margaritare la PORCI!
Sa iti fie rusine, omule. Are dreptate ce spune Marc94, sa il iei la misto sau sa iei pe alti oameni la misto. Chiar asa? Nu ti-e rusine? Esti nesimtit/a. Nu stii nici sa scrii corect. Fa misto la "mami" vreau chita, fa-mi chita. "Ai dreptate! dupa cum spune si o vorba inteleapta, nu aruncati margaritare la porci!" *** Grea e gramatica. Sunt multi rai si needucati ca tine dar va meritati soarta, doar cei rai isi merita soarta!
Te-ai facut de ras, destul. Daca ar vedea mamicuta sau taticul, ar rade de tine. Vai de capul tau. Soarta sa iti dea Dumnezeu.
Ce e gresit gramatical idioato? moralisto. la cat esti de urata, nici nu ma mir de unde iti vine rautatea! il sugi cumva pe marc si te-ai simtit atacata? analfabeto, varsa-ti frustrarea la mama ta acasa, cu tupeul asta jegos!
Mai invata sa te stergi la cwr, fetita hidoasa care esti! hai sictir, mucoaso!
Daca ar avea ma.ta un copil ca mine, mi-ar ridica statuie boule..pardon, porcule! ramai in mediocritatea ta, dupa cum scrii se vede ca ai iq-ul cat numarul de la pantof, lasa porcu la avatar ca sigur arata mai bine decat tine! pu larevedere!