Pai..."admiterea" sau "capacitatea" e unul si acelasi lucru.
se desfasoara cu...multa exigenta
Hai sa-ti spun
Sunteti cu totii amestecati, in ordinea alfabetica o sa fiti asezati in banci. Unul in banca. O sa te te uiti la ceas din 3 in 3 min, sa vezi cand vine FIX`ul ala odata si daca se intampla sa intarzie 2 min comisia cu subiectele, faci gat, ca deh "Mi-ati luat din timp X-( in timpul asta rezolvam 2 exercitii" ...Asa intre timp iti indoaie pagina cu numele, numele supraveghetorilor, etc.
Te apuci de rezolvat. Intre timp mai vine o data comisi la stampilat. [la mine s-a intamplat sa vina directoru` si o profa]. Iti ureaza "succes" si cam. atat.
O sa faca pe tabla un dreptunghi si o sa hasureze fiecare jum de ora trecuta... Uite cam asa e examenul de admitere la liceu...
Eu unul nu stiu ca n-am dat capacitate. Am dat doar teze unice...care nu sunt cu mult diferite de un examen .aceleasi foi cu coltul negru ( coltzu lu dracu')
si se desfasoara la fel .vine directoru cu profa...si dupa aia intreaba... unde nu stiti?) si da indicatii la toate exercitiile.... apoi te apuci sa scrii iti mai cade o fituica.pana se termina ora.cand iesi mandru din clasa si dai interviuri
Curiosul999 întreabă: