Tocmai am terminat clasa a 12a. A fost frumos, dar si greu. Tot ce trebuie sa faci este sa muncesti daca vrei sa iei bacul. La sfarsitul anului vei da un atestat profesional in domeniul tau, vei da simulari de Bac. Daca inveti nu este chiar atat de greu, am avut timp si de distractie, dar am muncit si mult sa invat. Apuca-te din timp! bafta
Invata de aici tot ce ai nevoie pentru bacul la romana:
www.jurnalbizar.wordpress.com/bacromana/
Cea mai usoara si nu glumesc.
La varsta aia te maturizezi si iti dai seama ca chiar trebuie sa iei bacu, si te apuci de invatat. Evident ca daca te-ai apucat de invatat, orele ti se par o joaca. La mine cel putin a fost mai greu pentru ca am fost la Tehnic, Automatica, si a fost greu sa ma impart in doua parti: O parte sa invete pentru bac, la materiile obligatorii, si o parte sa invete pentru profilul specializarii...
In general, daca nu esti la Tehnic, liceul este destul de usor.
Serios? Ca toti zic ca e cea mai grea clasa.Nu sunt la tehnic, sunt la teoretic.
Succs si tie. Sper sa nu cada poezia la romana, atata tot vreau
Mie mi s-a parut destul de usor, profesorii au cam lasat-o balta cu materia, in afara de alea pentru bac.La materiile de bac o sa fie ceva bataie de cap, o sa primiti multe teme, o sa cumparati tot felul de manuale de pregatire.Pe noi ne-au speriat tot anul cu examenul asta, ziceau sa ne apucam de invatat din timp, dar cine i-a ascultat.In ultima luna am inceput sa ne stresam mai tare.Dar mie mi s-a parut usor
Hai mă că nu poate fi atât de greu.Nu te mai speria că nu face bine.
Să ne auzim la anul cu bacu luat!
Din contră, e chiar foarte uşoară şi din păcate, trece foarte repede . În afară de materiile de bază, adică cele pentru bac. profesorii nu mai pun atâta presiune pe tine şi nu mai cer atât de mult. Singurul lucru care nu mi-a plăcut mie, a fost faptul că toată lumea o să te streseze, o să auzi zilnic. "învaţă, vine bacul" şi la un moment dat, devine enervant
Anonima32145 întreabă: