| Didi96 a întrebat:

Cum e in clasa a 8-a? Avantaje/dezavantaje...sad

Răspuns Câştigător
| Didu a răspuns:

Eu acum am terminat a 8-a. E mai usor decat in clasa a 7-a[parerea mea.]. Profesorii sunt mai de treaba, fiind ultimul an, sunt si ei mai indulgenti. Cu colegii o sa te intelegi mai bine. Voi fetle va veti gandi numai in ce o sa va imbracati la banchetlaughing. Avantaje: Distractie, profesori mai indulgenti, banchetul de la sfarsit day dreaming, veti fi cei mai mari de la gimnaziulaughing, geometria e frumoasa in clasa a 8-a:X.
Dezavantaje: Examene[ multe emotii, dar stai linistita, nu va fi ceva greuwinking], va veti desparti. o sa vezi la sfarsit o sa deveniti si mai uniti. Ca materie nu pot sa zic ca e greu, dar daca vrei sa ai note mari, trebuie sa muncesti mult. Oricum, e frumoasa a8-a si nici n-o sa-ti dai seama cand trece. Nu-ti face probleme :*

4 răspunsuri:
| KaMy a răspuns:

Ai dreptate deja am luat vacanta si numai la banchet ma gandesclaughing

| deia a răspuns:

Partea urata e ca o sa fi stresat cu examenele mai mult decat erai in clasele mai mici, dar partea buna e ca va fi cel mai bun an, te vei intelege mai bine cu colegii, profesorii vor fii mai ingaduitori...
Cea mai buna parte : Banchetul + amintirile timp de 8 ani.

Eu am plans in ultima zi, alaturi de multi colegi, chiar si baietii au plans si nu ma asteptam absolut deloc straight face.

Eu cred ca vei fi si foarte fericita dar si trista sad, cel putin eu asa am fost.

| weedini a răspuns:

Avantaje pentru ca in a 8a ai cele mai frumoase amintiri.dezavantaje pentru ca te desparti de colectiv. mie unu si acum imi este dor.sunt a 12a.

| Fotbalistul a răspuns:

E frumos:X bucurate de ultimul an cu colegii tai:X faceti panarama cat puteetilaughing mie unul mi s-a parut usorbig grin anul asta am avut cele mai bune rezultatebig grin

Întrebări similare