Eu acum am terminat a 8-a. E mai usor decat in clasa a 7-a[parerea mea.]. Profesorii sunt mai de treaba, fiind ultimul an, sunt si ei mai indulgenti. Cu colegii o sa te intelegi mai bine. Voi fetle va veti gandi numai in ce o sa va imbracati la banchet. Avantaje: Distractie, profesori mai indulgenti, banchetul de la sfarsit , veti fi cei mai mari de la gimnaziu, geometria e frumoasa in clasa a 8-a:X.
Dezavantaje: Examene[ multe emotii, dar stai linistita, nu va fi ceva greu], va veti desparti. o sa vezi la sfarsit o sa deveniti si mai uniti. Ca materie nu pot sa zic ca e greu, dar daca vrei sa ai note mari, trebuie sa muncesti mult. Oricum, e frumoasa a8-a si nici n-o sa-ti dai seama cand trece. Nu-ti face probleme :*
Partea urata e ca o sa fi stresat cu examenele mai mult decat erai in clasele mai mici, dar partea buna e ca va fi cel mai bun an, te vei intelege mai bine cu colegii, profesorii vor fii mai ingaduitori...
Cea mai buna parte : Banchetul + amintirile timp de 8 ani.
Eu am plans in ultima zi, alaturi de multi colegi, chiar si baietii au plans si nu ma asteptam absolut deloc .
Eu cred ca vei fi si foarte fericita dar si trista , cel putin eu asa am fost.
Avantaje pentru ca in a 8a ai cele mai frumoase amintiri.dezavantaje pentru ca te desparti de colectiv. mie unu si acum imi este dor.sunt a 12a.
E frumos:X bucurate de ultimul an cu colegii tai:X faceti panarama cat puteeti mie unul mi s-a parut usor anul asta am avut cele mai bune rezultate
BraiRotSkibidi întreabă: