Eu sunt in a 10a si pot spune ca in a8a nu e chiar asa de greu Daca inveti totul va fi OK
Nu te ingrijora...si eu ziceam la fel: vai ce greu va fi in a7a, in a8a, in 9a...da am reusit sa fac fata
de ex la ce te poti astepta biologia e simpla...e despre mediul inconjurator...eu de ex am avut intrebari de genu: Ce gasesti cand te duci intr-o padure? [copaci, iarba, gandaci etc.] la geaogra- Romania fix ce ai facut in a4a.numa mai detaliat
Istoria Romaniei, tot ceva ca in a4a, da cu multi ani... apoi de amar ca nu le-am tinut minte
Romana, Mate, Engleza, Franceza, apoi restul nu-s chiar asa de grele
Stii cum e. daca inveti, o sa fie usor Si nu te ingrijora o sa treaca ca vantul
Stai chill, nu o sa fie atat de greu, mai ales daca ai prins firul materiilor de la inceput. Depinde si de profesori, s-ar putea sa fie mai exigenti pentru ca dati examenele de capacitate, insa nu te ingrijora. Mie personal, a8-a mi s-a parut cea mai usoara clasa din generala. Si chiar daca am dat tezele cu subiect unic, materia a fost tot aia. Eu tocmai am trecut a 11-a.
PS Succes in noul an!
E putin mai greu pentru ca ai examenele. La celelalte materii va vor lasa mai usor.
Tot anul am lenevit si nu am invatat nimic. Imi faceam majoritatea temelor la scoala si citeam de cateva ori lectiile. Si culmea ca mi-a iesit media peste 9.
Naspa.cheful de invatat dispare complet...presiunea e mai mare, si matematica e din ce in ce mai urataa.geometrie in spatiu.deci e de **** in a 8-a.