În general, e greu. Chimia fiind un obiect de profil, îți dai seama ca e grea. Dacă îți place mate, fizica, chimie, biologie, atunci ți se potrivește profilul SN. Altfel, nu are rost sa te chinui.
Nu prea ma pasionează chimia...as putea sa incerc la mate info? Oare acolo cum e? Ce grad de dificiltate are mate info fata de chimie biologie?
La info ai multă mate, mai multa info, fata de SN. La SN faci info pana în a 10, după care faci doar tic, și bacul e mult mai ușor la info, dacă faci profil SN, fata de mate info. Biologia, fizica și chimia cred ca se fac cam la fel atât la info cât și la sn. Sper ca te-am ajutat
Mergi la care profil vrei in functie de locul de munca pe care il vrei. Ex: Bio Chimie daca vrei sa te faci medic, chimist sau etc iar la mate info daca vrei sa te faci programator si tot asa. Normal ca este grea chimia doar te duci la profil bio chimie
Pe acest profil sunt si eu-este usor atata timp cat te tii de invatat si te duce capu' si daca iti plac stiintele exacte si matematica.Insa daca nu le ai cu astea, du-te la filologie
Mihaela_3187 întreabă:
anonim_4396 întreabă: