Ne-a strigat dirigu' pe fiecare si ne-am dus in clasa, unde ne astepta fosta lui serie care ne-au spus ca trebuie sa muncim mult ca sa ajungem acolo unde ne dorim. Nu mi s-a parut ceva special.
Pregătește-te să te urle astia mai mari : Bobocii! Exact ca la pușcărie . În rest mai nimic special.
In prima zi ne-a ținut diriga predica despre absențe, motivari, note, bac. Ne-a amenințat mai degrabă ca ea nu va fi de partea noastră niciodată dacă facem prostii. Ne-a dat orarul care oricum pana seara se schimbase deja și după ne-a dat drumul. E problema ta ce faci în pauze, după scoala sau înainte. Chiar dacă nu-ți suporți profesorii, tu trebuie să-i respecți pe toți ca să-ți fie bine. Nu te baga în grupul care face probleme în clasa, nu vorbi aiurea, dar nici nu sta retras, nu fi timid și nu lăsa capul în pământ.
Ne am adunat tot liceul in spate, la caree, ne am pus pe clase, am facut cunostinta cu cativa colegi, a urmat ca fiecare sa mearga la clasa lui, fiecare s-a pus in ce banca a vrut si cu cine a vrut, apoi a venit diriga, a inceput sa ne vorbeasca despre chestii, a facut prezenta, si am stat 1-2 ore, am plecat acasa.
Nici un coleg nu o sa stie ce se intampla, deci toti o sa fiti la fel.
O sa fie bine, nu te stresa, fa ti cativa prieteni, ia niste numere de telefon, vorbiti pe Facebook/wap si fii comunicativ.
In prima zi de liceu mi s-a parut magic. Dirigintele nostru ne-a dus in viitoarea noastra clasa, ne-a urat succes in viata si ne-a spus sa ne straduim din greu pentru a ajunge unde dorim.
Si ce a fost asa magic?
anonim_4396 întreabă: