| Vlach a întrebat:

Cum este clasa a 6-a?
Ce grad de dificultate are dupa parerea voastra, pe o scara de la 1 la 100?

Răspuns Câştigător
| Theaxniz a răspuns:

Din punctul meu de vedere cand eram in gimnaziu, clasa a 6-a mi s-a parut cea mai ok, a fost relaxanta, nu-s lucruri asa grele, ba chiar interesante.Clasa a 7-a va fi in schimb cea mai grea, asa vad multi asa am vazut si eu.Dar au apus acele timpuri acum sunt a 11-a.Si pot sa zic ca e grea in proportie de 35-40, depinde si cat esti de atent la ore. Sper ca te-am ajutat happy!

9 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Depinde...pentru mine ar fi usoara intrucat am scapat de ceva timp de ea... vreo 30-40% insa la momentul respectiv cred ca o consideram undeva pe la 70%.

| KillMePlease a răspuns:

uşurică
maxim 60

| kar1GaNNN a răspuns:

Cea mai grea din gimnaziu e a 7-a.
A 6 - a pe o scara de la 1 la 100. dupa parerea mea 50.

| peperonies a răspuns:

0.5

scoala e o gluma.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Asta depinde și de cât de mult te-ai pregătit în anii anteriori.
După părerea mea, nu e foarte dificilă, dar cu cât avansezi, se vor îngreuna materiile.
O să apară geometria (pe care eu am urât-o) și fizica ( e foarte ușoară dacă o înveți de la început).
Gradul de dificultate ar fi cam 40.
O zi plăcută!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi pot da cu părerea. Acum spun ca e usoara ca-s a 10-a. A 7-a e frumoasa ca faci anatomie. Si zoologia e destul de...

| Misfits a răspuns:

Avand in vedere ca am trecut de mult de clasa a 6-a acum mi se pare foarte usoara, dar din ce mi aduc aminte, chiar nu era atat de grea. Atentia e secretul.

| AlessaLovesYou a răspuns:

Am cam trecut de clasa a VI-a deci pentru mine gradul de dificultate ar fi 20%, insa cand am fost in clasa a VI-a gradul de dificultate pentru mine a fost de 40-50%.

| Andreea1944 a răspuns:

Usoara daca inveti.

Întrebări similare