| EdiMarcu a întrebat:

Cum este clasa a 6-a? De câteva zile mă tot gândesc la ce va urmă, îmi este destul de frică.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| StoicAnalysis a răspuns:

Mai ai inca 6 de parcurs, la celelalte cum o sa reactionezi? La examenul national de a 8-a cum o sa faci fata, dar la bac, unde stai in fata a 3 profesori si trebuie sa dezvolti un subiect cap coada?

Nu vreau sa te sperii, dar frica ta de scoala e cea de care ar trebui sa-ti fie frica, nu scoala in sine. Tu stai linistit, invata cand trebuie sa inveti, distreaza-te socializeaza mai des daca vrei sa ai o viata sociala mai tarziu, si fa ce iti place sa faci, cine stie, poate in viitor o sa-ti faci o profesie din asta. Stai calm si bucura-te de moment. Viitorul nu e scris, noi il scriem prin actiunile noastre din prezent.winking

8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic sa te bucuri de vacanta!
Vei avea acelasi colegi, va baga materii noi, cu siguranta vei face fata.

| Kozi a răspuns:

De ce sa-ti fie frica?
Ia in calcul ca fiecare an este tot mai greu.
Bucura-te de vacanta. Vei invata si vei face fata ca si pana acum.

| Darius50boss a răspuns:

Putin mai greu ca a 5-a

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

De ce ți-e frică de clasa a VI-a? laughing Dacă erai cu doi ani mai mare și acum intrai într-a VIII-a, înțelegeam. Dar de-a șasea?
Nu va fi mai nimic nou, doar că veți face o singură oră de istorie pe săptămână în loc de una și se introduce fizica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fix ca in clasa a5a

| ReddY25 a răspuns:

Don't worry, be happy

| Violleta2022 a răspuns:

Este doar scoala generala, acolo unde se invata si se joaca copii.
Deci, nimic de speriat!

| Smmo a răspuns:

Primeste fiecare lectie noua, materie noua si fiecare profesor nou cu bunavointa, ca si cum atunci cand incepe ora ai deschide o carte buna. Asa cel putin nu iti faci singur dificultati. Apoi, daca inveti zi de zi, nu incerci sa fentezi profesorii sau scoala si incerci sa iti acoperi lacunele atunci cand simti ca ai, o sa fie bine.