Pai iti zic o regula simpla " inaintea lui "p " si "B" ESTE M " deci iti dai seama ca daca nu e p sau b este n? deci conform
CONFORM!
Conform statisticii Steaua este favorita in meciul cu Pandurii din aceasta seara!:X:X:X:X:X
FORTZA STEAUA!
Conform DEX-ului, doar prima varianta este corecta! Si tu trebuie sa te conformezi in a o folosi, daca vrei sa dovedesti ca limba romana corecta nu ti-e straina!
Ma bucur ca mai are cineva simtul umorului pe site-ul acesta, ca dupa initiale 4 stupide imi venea sa intreb cum se zice corect: Iran sau Irak?
Pai la unii oameni aman2 la altii doar conform si la altii doar comform...eu zic [,] ca [,]corect este prima varianta adica,, conform" deoarece suna mult mai bine si nu am auzit pe nimeni utilizand cuvantul,, comform"Probabil ca tu ori te-ai certat cu vreo colega ori pur si simplu ti-a starnit curiozitatea! Votez pentru conform
Fundita plz?:X
Haha! Nu e amuzant ca 56 de oameni au tinut sa spuna cum cred EI ca e corect, desi primul raspuns dat de gbrltdr era corect si suficient? Dar nu, hai sa vada toata lumea ce destepti suntem toti) Alta intrebare: mileu sau milieu? Fara dex.