Buna,eu sunt a 7-a si pot spune ca a 5-a a fost foarte usoara, nu e foarte mult de invatat, mai mult vacanta decat scoala se adauga biologie si informatica, la informatica vei sta mai mult la laborator si la calculator, unde te lasa sa faci ce vrei iar la biologie o sa vorbiti despre plante.
Eu acum termin clasa a 5-a si nu e grea. Poate o sa ai ceva badai de cap cu matematica dar in rest ii usor. O sai un/o diriginte/diriginta. O sa aveti ca materii noi lb.franceza, ed. tehnologica, biologie si tic.
Clasa a V-a e floare la ureche. Dintre toti anii, a V-a a fost cea mai interesanta. Cel putin, mie mi s-a parut ca materia e mai interesanta, mai frumoasa.
Mie mi-a placut foarte mult clasa a V-a. Profesorii sunt mai indulgenti, zic ca esti la inceput, ca e ceva nou pentru tine. Toate materiile sunt super, poti merge la olimpiade si concursuri importante, dar asta depinde de scoala si profesori.
Ehh, toti profesori va vor da atentie. o sa aveti un diriginte care o sa va fie ca un parinte la scoala... o sa fie usor... materia deloc grea
Funda
livia123rotaru întreabă: