La acest profil vei face pe saptamana 4 ore de mate, 3 de fizica, 3 de chimie, 2 de biologie, 3 de romana(in clasa 9 faci 4 ore ), faci mai putina istorie(1 ora), geografie(1 ora), engleza si franceza 2 ore, in clasa a 9 a o sa faci logica, o materie usoara si o sa ai o singura ora pe saptamana iar in a 10 a va fi inlocuita cu psihologia si antreprenoriala, la fel de usoare.
Despre teze: se da obligatoriu la romana si matematica si ai de ales 2 dintre urmatoarele obiecte: biologie, fizica si chimie si la cele 2 alese de tine vei da teza.
Bacul este la fel, adica vei da obligatoriu la romana si matematica si de ales 2 materii dintre fizica, biologie si chimie.
Mult succes!
Nu este prea greu daca inveti Faci multa Mate Chimie Fizica si Biologie. Faci si Informatica(asta e cam naspa) Si cam atat. Eu stiu pentru ca sunt pe profil.
Este destul de greu dar te acomodezi cu ideea. faci ore de bio pe saptamana, chimie si fizica la greu. I licul meu acest profil este al 2 lea ca medie deci este bun, daca faci acest profil poti iesi cu siguranta doctor de orice specialitate.
Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
zuzy_8969 întreabă: