Nu vrei sa afli, crede-ma! :)) glumesc
Uite-te pe site-ul acesta, sper sa-ti fie de ajutor:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t409495.html
Funda? :-D
Ma refer, ce masuri se iau? Te chinuie acolo?
Nuuuuu! Bati mingea si joci sotron! \
De ce se numeste scoala de corectie? Eu un fel de mama care te educa, o ia de la zero. Dar nu frumos ca mama. Cu pedepse si nu: treci in camera ta! sau fara televizor o luna! Serioase. Daca vrei mai multe detalii uite id-ul meu:
SMILEY_PUPPET10@YAHOO.COM
E un loc unde merg copiii cu probleme cu legea. Deși ar trebui să fie o școală care face ceea ce îi spune numele de fapt nu se corecteză comportamentul. Mulți copii sunt abuzași sexual de alți copii închiși acolo. Alții învață să comită infracțiuni noi, sunt cooptați în găști infracționale. În plus te stigmatizează și când ieși toată lumea te privește diferit.
Daca eu ca fata de 14 ani am sechestrat o alta fata de 12.si m supus-o la.lucruri pe care nu voia sa le faca sau am batut-o sau.nu mai zic, apoi mama ei imi poate face ceva, mentionez ca am si filmat ca proastaSi schimba cu ceva situatia daca nu incuiam usa? Nu se mai numea.asa? Mentionez ca am tinuto inchisa 3 zile
Ai ținut-o.
Mă rog, îmi vine greu să cred că ai făcut așa ceva, pari o fată cuminte și puțin neînțeleasă, ceva normal la vârsta ta. Dar de dragul întrebării am să răspund. Minorul sub 14 ani nu răspunde penal. Minorul între 14 și 16 ani răspunde penal numai dacă se dovedește că a săvârșit fapta cu discernământ. Adică se face o expertiză psihiatrică și se stabilește dacă minorul era conștient de acțiunile sale și de efectele lor, dacă nu era bolnav sau drogat de altcineva etc.
Dacă ai fi făcut așa ceva cu discernământ puteai fi încadrată la privare de libertate, și vătămare corporală sau viol, depinde ce i-ai făcut. Dă-mi detalii în mesaj privat, dacă vrei.